WebshopCímke

20 éve Austro Diesel Magyarországon

2023. 02. 02.

Két évtizede megbízható Partnere a hazai mezőgazdaságban Az Austro Diesel GmbH. - a Massey Ferguson termékek kizárólagos importőre a Közép-Kelet Európai régióban - magyarországi jelenlétének 20. évfordulóját ünnepli: az osztrák székhelyű vállalat 2003 óta látja el minden MF termék kizárólagos importőri feladatát.

Az Austro Diesel GmbH. hazánkban két évtizede jelent mércét az ügyfélközpontúság, illetve a megbízhatóság terén, ami a professzionális tanácsadásban, kiemelkedő szerviz szolgáltatásban és a több évtizedes együttműködésben ölt testet a Gazdálkodókkal. A cég munkájának a magját az elégedett Vásárlók jelentik.

 

farmous20.jpg (112 KB)

 

 

A vállalat a hazai, 2003-as kezdetektől fogva követte a nyugaton már bevált értékesítési modellt: szakértő és jól képzett márkakereskedőkön keresztül értékesíti termékeit a magyar piacon. A márkakereskedéseknek szigorú arculati, képzési és felszereltségbeli előírásoknak szükséges megfelelniük annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást tudják nyújtani az érdeklődő Gazdálkodók számára. 

„Rendkívül nagy öröm számunkra, hogy egy ennyire stabil kereskedelmi hálózatot építettünk fel az előző húsz évben, ami az üzleti Partnerek és a Gazdálkodók számára is állandóságot biztosít. Ezért a hatalmas teljesítményért szeretnék minden egyes résztvevőnek hatalmas köszönetet mondani“ – nyilatkozza ing. Johann Gram, az Austro Diesel GmbH. ügyvezető igazgatója.

„Magyarország rendkívül fontos ország számunkra, nemcsak a közelség és a szomszédság végett, hanem amiatt is, mert egy igazi, sikeres agrárország.  Magyarországon a Massey Ferguson teljes termékpalettája gazdára lelhet, sok az innovatív mezőgazdasági vállalkozó, akik értik, hogy a hatékony gazdálkodáshoz minőségi eszközökre van szükségük. Mi pedig nemcsak csúcsminőségű gépekkel, hanem kimagasló szerviz és alkatrész ellátással is támogatjuk őket. Büszkék vagyunk rá, hogy a Schwechaton (Ausztriában) található alkatrész raktárunkból még ezekben a nehéz időkben is tudjuk tartani a 24 órán belüli alkatrészellátást Magyarország egész területére! Így vagyunk képesek a mezőgazdaság ütőeréhez közelmaradni: Önökhöz, Gazdálkodóhoz!” – fejezi be gondolatait Gram Úr.

A tavalyi, 2022-es év is különleges volt a vállalat számára, ugyanis alapításának 40. évfordulóját, a Bécsben tartott, különleges „FARMOUS 40!” rendezvénnyel ünnepelte 450 Közép-Kelet Európai kereskedelmi Partnerrel, az Austro Diesel saját dolgozóival, a Massey Ferguson és a gyártó AGCO képviselőivel, valamint más fontos társcégek vezetőivel együtt.   

Bővebben itt olvashat az Austro Diesel 40 éves évfordulójáról.

Astro_diesel.png (1.12 MB)

Az Austro Diesel készen áll a jövőre is

 

Az előző 20 év megmutatta számunkra, hogy mindig a legtöbbet kell nyújtanunk. Szerviz terén a gépekhez csak a legmagasabb színvonalon szabad szolgáltatást kínálnunk, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy az MF vásárlók gépeit működőképesen tartsuk. Ezek az alappillérek megkövetelik az Austro Diesel által nagyértékűnek tartott képességeket: kimagasló szaktudás, maximális piaci és ügyfél fókusz, megbecsült partneri kapcsolatok (nemcsak a Gazdálkodókkal, de a vállalat dolgozóival és üzleti Partnereivel szemben is). Továbbá ezek közül is ki kell emelni, hogy a jövőben is a piac egyik legjobb alkatrész ellátását és vevőszolgálatát kívánjuk biztosítani minden országban. Ha ezeket a vezérelveket kombináljuk a Massey Ferguson kiváló és teljes körű termékkínálatával, akkor láthatjuk, hogy olyan biztos jövőt építünk, ami tökéletesen megfelel a modern mezőgazdaság kihívásainak.

5
megyében van telephelyünk
Agroker Nyíregyháza
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
70
éves a szakmai tapasztalatunk
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: 7:30-13:00 (csak szezonálisan márc. 1-től júl 31-ig) Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen