Bemutatkozunk
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.

A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát.
A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.

A társaság mottója: Agroker, az elérhető partner!


Ez mit jelent számunkra?

Jó áron, kiváló minőségben, gyorsan, szakértelemmel, komplex szolgáltatásokkal megfelelni Partnereink elvárásainak az input anyagok, gépek, alkatrészek, és minden más, mezőgazdasághoz kapcsolódó szolgáltatások biztosítása által. 

Célunk, hogy a vállalat gazdasági súlya és szerepe a megye agráriumában tovább erősödjön.A tevékenység bemutatása


A társaság a mezőgazdasággal foglalkozó termelőket szolgálja ki, az egyéni gazdálkodóktól a társas vállalkozásokig. A széles termék- és szolgáltatási kínálat mellett földrajzilag is törekszik partnerei közelségében lenni. A nyíregyházi központi telephelyen kívül számos regionális telephellyel rendelkezik: Kisvárdán, Hegyalján, Fehérgyarmaton, Mátészalkán, Mezőtúron, Nyírbátorban és Hajdú-Bihar megyében képviseleti rendszer működik.A társaság múltja


Társaság jogelődjének tekinthető Műtrágya és Növényvédőszer Értékesítő Vállalat 1949-ben alakult, önálló állami vállaltként. Később 1962. január 1-én egyesült a Műtrágya és Növényvédő szer Értékesítő Vállalat, a Földművelésügyi Minisztérium Anyagellátó Vállalat, valamint a Mezőgazdasági Értékesítő Szövetkezeti Vállalat, amelyek egyesüléséből jött létre az AGROKER Mezőgazdasági Ellátó Vállalat, az országos AGROTRÖSZT tagvállalatként. Az AGROKER-ek fokozatosan alakultak át önálló kereskedelmi vállatokká. A nyíregyházi AGROKER állami tulajdonú vállalt 1993. június 1-én alakult részvénytársasággá, majd 1994. szeptember 22-én 100%-ban a dolgozók tulajdonába került. Az Agroker Holding Zrt. jelentős fejlődésen ment keresztül, 2020-as évben forgalma meghaladta a  20 md Ft-ot.

A társaság tevékenysége az alábbi fő pontokra koncentrálódik:
   -  Mezőgazdasági termelőeszközök kis- és nagykereskedelmi forgalmazása, szervizelése.

   -  Input anyagok (növényvédő szer, műtrágya, vetőmag, alkatrész) kis- és nagykereskedelme.

   -  Integrátori tevékenység. Szántóföldi növény és ipari alma termesztés finanszírozása input anyagokkal. 

   -  A megtermelt termékek felvásárlása.
A holdingnak több 100%-os tulajdonú leányvállalata van, melyek tevékenységükkel szorosan kapcsolódnak mind a mezőgazdasághoz, mind az anyacég tevékenységéhez.


Eszat Kft.

Ipari alma felvásárlása ill. almalé
sűrítmény, alma aroma és szárított
almadara gyártása és kereskedelme


Agrokert Kft.

110 ha gyümölcstermesztés

(szilva, alma, meggy)