Termékcsoportok

Előrejelzés

A kosár üres.

Gép

Társaságunk már gyökereiben is visszanyúlik a mezőgazdasági erőgép kereskedelméhez. Magyarországon elsőként forgalmaztuk a minszki Belarus traktorgyár közismert traktorait, az MTZ-ket.


Az erőgép igények a 90’-es évekre nagyot változtak idehaza, így megoldást kellett találnunk a magas műszaki jellemzőket elváró vevőinknek, hogy a felső teljesítménykategóriában is alternatívát kínálhassunk. Választásunk a Massey Fergusonra esett.Mára Profi Center, azaz legmagasabb szintű kereskedők lettünk, mely nemcsak megbecsülést jelent, hanem szigorú alkatrész utógondozást és szervizszolgáltatást követel.A traktorok mellett a szántóföldi munkagépek palettánk fő pillérei. Ausztria legnagyobb, 140 éves mezőgépgyárának, az Alois Pöttinger Maschinenfabrik talajművelés és szálastakarmány vonalát kínáljuk.


Számos magyar gyártó termékeit is forgalmazzuk, megoldást kínálunk öntözéstechnikára és egyéb igényekre is.

Kiemelten kezeljük a kertészeti gazdálkodók és üzemek kiszolgálását. Növényvédő szer, műtrágya, szervestrágya, bio-készítmények kijuttatása vagy a precíz talajmunkálatok elvégzése - mind megoldható gépeinkkel.Kérjen ajánlatot!


Betakarítás gépei

KraussVibro rázógép

Precíziós eszközök