Full extrás 140 LE-s Massey Ferguson 


fapados áron! 


Csak pár darab érhető el!A Massey Ferguson 7700-as széria az egyik legsikeresebb MF traktorcsalád a hazai piacon. Most - az importőr Austro Diesel támogatásával - rendkívül magas felszereltségű traktorok érhetők el olyan áron, amivel eddig nem lehetett kalkulálni. Az MF 7714 SPECIAL EDITION kialakításánál az importőr kifejezetten a magyar gazdálkodói igényeket vette figyelembe!


Az alábbi felszereltséget tartalmazza az MF 7714 SPECIAL EDITION:


140 LE-s nagy hengerűrtartalmú,  6.6 l-es hathengeres prémium motor. Egy univerzális szántóföldi traktorban általában az erőforrás az, ami elsőre szóba jön. A 7714 esetében az egyik legerősebb érv az AGCO POWER (=SISU) motor. Rendkívül kiforrott konstrukció, több mint 10 éve ez a gyártmány található a nagy Massey Fergusonokban. Az étvágya „legendásan” csekély, az ereje pedig már 1.500 f/p-ről rendelkezésre áll. A 140 LE mellett meggyőző, 660 Nm forgatónyomaték érhető el az akciós típusokban.

 

Kategória első tengelytáv. A tengelyek közti hossz alapvetően határozza meg a traktor képességeit, illetve hogy a motor erejéből mennyi „ér le” a talajra. A 7714 egy 200 LE-s traktor tengelytávját kínálja (2.880 mm), ezáltal egyedi erőt garantál a 140 LE-s szegmensben. Így pedig a traktornak nemcsak a megjelenése robusztus, de a teljesítménye is.


Egyszerűen kezelhető Dyna sebességváltó automata funkcióval. Az AutoDrive rendszerrel gyakorlatilag automata váltót kapunk közúton: a váltókarhoz nem is kell nyúlnunk, a rendszer magától kapcsol az előre beállított értékek között.  Szántóföldön sem szükséges lábbal kuplungolnunk, itt a főcsoportokon belül vált automatikusan az AutoDrive. Ez rendkívül kényelmes és hatékony kezelést tesz lehetővé anélkül, hogy bonyolult elektronikai megoldásokat használna a gyártó. A Dyna-4 hajtóműveket már több mint 15 éve építik egybe az AGCO POWER (=SISU) motorokkal, így a technika rendkívül megbízható.


Több mint 6.5 tonnás önsúly.Szántóföldi munkák esetén fontos a tömeg. A 7714-es megadja amire szükség van a kategóriában                                     


Az akciós modellekhez alapfelszereltségben jár a nagy teljesítményű 110 l/perces CCLS zárt központú hidraulika szivattyú, amelyhez akár 4 pár hidraulika szelep is társítható. Ezzel garantáltan minden munkagépet képes a traktor gyorsan mozgatni, soha nem kell tartani az „elmelegedéstől”.


A Panorama fülkének független tesztek a alapján az egyik leghalkabb a zajszintje. A prémium légrugós ülés és a klíma a felszereltség részei, a tágas fülke és az ergonomikus kezelőszerv kiosztás pedig minden MF alap tulajdonsága. Olyan kényelmet és kezelést garantálnak, amivel egyszerűbb és kevésbé fárasztó a napi munka.


Rugózott mellső híd. A kifejezetten a 7700-as szériára kialakított prémium hídrugó nemcsak a kényelmet fokozza, de a biztonságot is növeli. Közúton nagy sebességnél biztosan az úton tartja a traktort, nem „pattog el” egyik tengely sem.

 

3 év alkatrész garancia, amely 3 év géptörés garanciát is tartalmaz! Mert megérdemli a nyugalmat! 36 hónapig egyáltalán nem kell törődnie a hibákkal és a váratlan extra költségekkel!
A 7714 SPECIAL EDITION fontosabb felszereltségei összefoglalva:

 


6.6 l-es hathengeres AGCO POWER (=SISU) motor
Dyna-4 sebességváltó AutoDrive funkcióval
CCLS zárt központos, nagy teljesítményű hidraulika szivattyú
QuadLink rugózott mellsőhíd – gondozásmentes kivitel
Légrugós ülés, kartámasszal. Klímaberendezés.
550 kg frontsúly 60 kg vonószemes pótsúly
ECO fordulatos teljesítmény leadó tengely
3 év alkatrész és géptörés garancia
1 2 körös légfék berendezés
További információért és vásárlásért 


keresse értékesítőinket:


Agroker Holding Zrt. – Gép üzletága


4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2. 

tel: 42/598-470 fax: 42/598-469     e-mail: gep@agrokerholding.hu

www. agrokerholding.hu

 


Gilányi István

tel: 70/3310-441  //   e-mail: gilanyi.istvan@agrokerholding.hu

Sz.-Sz.-B megye Nyíregyháza, Nagykálló,Tiszavasvári és környéke, 

Hajdú - Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megye

 

Kiss János

tel: 70/1988-551  //  e-mail: kiss.janos@agrokerholding.hu

Sz-Sz-B. megyei képviselet Mátészalka, Fehérgyarmat, Kisvárda és környéke

 

Vaskó András

tel: 20/7777-594   //  e-mail: vasko.andras@agrokerholding.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén -, Heves -, Nógrád - és Békés megyék