SIKER ÉS SZAKMAI ELISMERÉS AZ AGRÁRGÉPSHOW 2017 KIÁLLÍTÁSON

 


2017. január 25-28 között került megrendezésre a budapesti Hungexpo területén Kelet-közép Európa legjelentősebb mezőgazdasági gépkiállítása az AGROmashEXPO/AgrárgéShow 2017.


A forgalmazók és a hazai gépgyártók minden eddiginél több erőgépet és egyéb mezőgazdasági gépet vonultattak fel a kiállításon, köztük az Agroker Holding Zrt., Megfosz tagként az AgrárgépShow "A" pavilon 211B standján több mint 200 négyzetméteren állította ki kertészeti és gyümölcstermesztési gépeit. A gépesítés mellett az Agroker alkatrész, szerviz és az input témakörben is széles választékot kínált a látogatóknak.


Hazai premiernek számított az Agroker által kiállított Krauss önjáró léalma betakarító gép, a Strojtechnika rázó-betakarító (meggy-cseresznye-szilva) gépe. 

Ezek a gépek a precíz munkavégzésnek köszönhetően képesek a munkaerőhiány pótlására és a gyümölcsszedési munkafolyamatok meggyorsítására. Bemutattuk még az ukrán gyártmányú Boguslav szántóföldi permetezőgép is, mely ár-érték arányában szakmai kiválóságnak számít a piacon. Több ezer látogató és több száz konkrét érdeklődő, ajánlat kérő kereste fel standunkat ahol sikeres jövőbeni együttműködések is születtek hiszen ez a kiállítás a szakmai elismeréseken túl jó lehetőséget biztosított új beszállítók felkutatására, hogy még szélesebb termékpalettával tudjuk vásárlóink igényeit ellátni. 


Kiállított gépeink és kiemelt jellemzőjük:

 

Kertészet - betakarítás

 

Krauss SF-1000A önjáró ipari alma és dió felszedő gép – 275 cm ürítési magasság. 0-20 km/h fokozatmentes sebességtartomány. Nagyon szapora és flexibilis betakarítógép 6 tonna/óra kapacitással.


Vibro-6 EH-SX vontatott gyümölcsrázó gép – meggy, cseresznye, szilva, barack, alma betakarítása. Teljesen körbe forgatható rázókar, 60 fa / óra munkateljesítmény. Tiszta munkavégzés a kiszámítható eredményhez.


Orsi Leveling-135 platform kocsi – Minőségi gyümölcs betakarítás eszköze, fő társ a jégháló kezelésben, és kiemelkedő teljesítményt nyújt a metszésnél.


Kertészet – növényvédelem, növényápolás és tápanyag utánpótlás

 

Dragone K1-2000 vontatott permetezőgép – iker ventilátor (mindkettő hajtott), tökéletes szóráskép.


Dragone VP-220 mulcser – 798 kg tömeg, extra erős kivitel, extra nagy spirálrotor, hosszú élettartamú gép. Talajállapot gyors feljavítása lehetséges a technológiával.


Agrofer taglia radici gyökérvágó gép – széles szögvariációk, univerzális felhasználási spektrum a gyökerek tápanyag-felvételi képességének javításához.


Orizzonti Aquila-1 gallyseprű – Univerzális csatlakoztatási módok a traktor orrára. 4 elektrohidraulikus funkció a kényelmes gyors kezelésért.


Agrinova Zakandra ZA-350T ágaprító – Dobos vágórendszer, és kifúvóoldali szita biztosítja a kitűnő kimeneti frakciót.


Cosmo RE-F 600 – 2 oldali szóró adapter, mely megduplázza a munkasebességet.


Zöldségtermesztés

 

Checchi & Magli Foxdrive-2 palántázó – Egyenletes tőtávolság biztosítása a nagyméretű gumi hajtókerekeknek köszönhetően. Szálas, szivar, piramidális és tápkocka egyaránt ültethető vele.


Szántóföldi növénytermesztés

 

Dante Ares DS-30 7 késes altalajlazító: 2 sor mechanikus tüskés henger, 55 cm munkamélység. Alacsony vontatási teljesítmény, és a fajlagos művelési költségek csökkentésének kiváló eszköze szántóföldön.


Boguslav Kronos-3000/18 vontatott permetezőgép. Piacvezető ár-érték arány. Magas felszereltség és kezelői szint. Sebesség független így nem kell aggódni a traktor haladási sebessége miatt.


Cosmo NX-1100 – Új formavilág, fokozott festés technológia és ellenállóbb szerkezetek a szélsőséges felhasználást és a hosszú élettartamot megcélozva.

Az Agroker csapat kellően elfáradva, de azzal a tudattal tért haza, hogy a kiállított gépeink kiválóan megállják helyüket a magyar piacon az újdonságoknak köszönhetően továbbra is a kertészetek a gyümölcsösök és a szántóföldi gazdálkodók elhivatott beszállítója kíván lenni.


Találkozunk 2018-ban is az AgrárgépShow 2018 kiállításon.Tekintse meg videós összefoglalónkat, kattintson ide!