Új termékcsoport az Agroker palettáján    Your garden, your life
azaz  „a Te kerted a Te életed”  


hangzik a STIGA hitvallása. Ennek megfelelően arra törekszenek, hogy a leginnovatívabb, a legkomfortosabb, a legjobb minőségű termékeket vigyék a kerti-gépek piacára. 
Ennek a „Svédországban született” igen jó nevű kerti gépcsaládnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kizárólagos márkakereskedője az Agroker Holding Zrt., az importőr döntése alapján. 
Az értékesítést a nyíregyházi központunkban működő Kertészeti Raktáráruházunk végzi, de regionális központjainkban is megtalálhatóak a termékek, elsősorban Fehérgyarmaton, Mátészalkán, Kisvárdán és Mezőzomboron.
A készletek feltöltése folyamatosan zajlik, érkeznek a motoros kaszák, láncfűrészek, fűnyírók és fűnyírótraktorok, köztük a STIGA PARK gépcsaládjának cserélhető adapteres frontkaszás modelljei.Miért válasszon STIGA gépet?


Lássuk tehát, mik ezek a hosszú életű konstrukciós jellemzők, és milyen előnyöket nyújtanak az üzemeltetőnek:

  • gép elejére szerelt munkaeszközök
  • csuklós kormányzás
  • erős, vízszintes és függőleges síkban is csukló alváz
  • hidrosztatikus hajtóművek.

Természetesen a STIGA gyárt hagyományos fűnyíró traktorokat, elektromos és robbanómotoros fűnyírókat, motoros kaszákat, ágaprítókat és láncfűrészeket is.
A gépek kiváló anyagokból készülnek esztétikusak, jó minőségűek, a legtöbb egyszerűen, szerszám nélkül üzembe-helyezhető. Bízunk benne, hogy Önt is rövidesen STIGA kerti-gép tulajdonosként üdvözölhetjük.


   Vásárlásért keressen bennünket bizalommal!Agroker Holding Zrt. 
Kertészeti Raktáráruház
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.

Nyitva tartás: 
Hétfő - péntek 07:30 - 16:00
Szombat 07:30 - 13:00
Vasárnap zárva

Tel.: 70/3310-445