Elindult a Massey Ferguson virtuális bemutatóterme!


A Massey Ferguson virtuális bemutatótermet nyit az alább található linken, amely multimédiás eszközökkel teszi lehetővé az MF termékek tökéletes megismerését.

 

Link: www.mfvrdealer.com

 

A Corona-vírus sok tevékenységet megnehezített a mezőgazdaságban is. A bemutatók, demók és kiállítások mind meghiúsulnak a közeljövőben, illetve a személyes kapcsolattartás is nehézségekbe ütközik. Ugyan az élet lassan helyreáll, azonban a termékek bemutatásának a lehetősége idén rendkívül korlátozott lesz.

A Massey Ferguson régóta tervezi egy virtuális bemutatóterem létrehozását, amelynek fejlesztése jelentősen felgyorsult a vírus által kialakult helyzet végett. A VR terem végül idén május elején mutatkozik be és érdekes tartalmakkal, fontos információkkal várja a látogatókat.A program használata rendkívül könnyű! Telefonján vagy számítógépén egyszerűen nyissa meg a fent található linket, majd a számítógép egere / az okostelefon képernyője segítségével menjen be a terembe a forgóajtón keresztül. A teljes virtuális élményhez VR szemüveget is használhat.

 

A bemutatóteremben már szabadon válogathat is az MF termékek közül. A bemutatóteremben elérhető gépek sora folyamatosan bővülni fog, de már a kezdeti kínálat is bőséges: szinte az összes traktor és kombájntípus megtekinthető. A fülkével rendelkező gépekbe be is lehet ülni, és a fülkében lehet válogatni a felszereltségi szintek közül! Így láthatja, hogy néz ki egy-egy gép az eltérő felszereltségi szinteken.

 

A fülkével nem rendelkező gépek esetében (szálastakarmány betakarítás, bálázók) körbe lehet járni az adott terméket, illetve a működési rendszerüket lehetséges megismerni.

 

Kezdődjön meg tehát a Massey Ferguson virtuális élménye azzal, hogy az itt látható linkre kattint:

www.mfvrdealer.com


Keresse bizalommal értékesítő kollégáinkat!


További ajánlataink felől érdeklődjön területi értékesítőinknél:

Gilányi István 
tel: 06 70 3310-441 
e-mail: gilanyi.istvan@agrokerholding.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Szabolcs - Nyírség 


Bódi László 

tel:  06 30 5739 995

e-mail: bodi.laszlo@agrokerholding.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Szatmár - Bereg
Vaskó András
tel: 06 20 7777-594
e-mail: vasko.andras@agrokerholding.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Hajdú - Bihar, 
Jász-Nagykun-Szolnok megye 


Kérjen ajánlatot!