Szerviz
Tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy 2017. április 01-től változnak szerviz üzletágunk munkadíjai:


Massey Ferguson javítás: 8500 Ft plusz áfa/munkaóra

Egyéb gépek javítása: 5500 Ft plusz áfa/munkaóra

Kiszállási díj: 160 Ft plusz áfa/km


Szerviz üzletágunk, a széles portfóliónk legfiatalabb tagja 2013 tavasszal indult el.

4 szakképzett szervizes kollégával állunk ügyfeleink szolgálatában nyíregyházi és fehérgyarmati székhellyel.

Szervizünk szolgáltatása: a gép üzletág által forgalmazott gépek értékesítés előtti átvizsgálása, üzembe helyezése, valamint ezen eszközök garanciális és azon túli szervizelése. Az általunk forgalmazott gépek javításán kívül szolgáltatásunk egyéb márkákra is kiterjed.

Képzett szaktudású kollégáink laptoppal, speciális szoftverekkel, diagnosztikai eszközökkel, szerszá-mokkal és a Massey Fergusson szervizeléshez elengedhetetlen komplett információs adatbázissal rendelkeznek.
A gépek javítását szerelőink elsődlegesen a partnerek telephelyein végzik, de lehetőség van a javításra mind a nyíregyházi, mind a fehérgyarmati telephelyünkön. Alkatrészraktárunkból azonnal biztosítjuk a leggyakrabban szükséges alkatrészeket, rendelés esetén akár egy napon belül.

Az Agroker Holding évtizedek óta foglalkozik a vevői igényeket kielégítő mezőgazdasági erő- és munkagépek, valamint kedvező ár-érték arányú alkatrészek forgalmazásával.

Az általunk forgalmazott géptípusokhoz alkatrészeket, illetve kenőanyagokat biztosítunk.

Kiemelt alkatrészellátást biztosítunk több külföldi gyártó termékeihez, melyek felett területi vagy országos kizárólagossággal rendelkezünk.