Felelősség az emberért

Képzések

Napjaink egyre növekvő és gyorsuló információáramlása, a változások naprakész követése szükségessé teszi a folyamatos szakmai továbbképzést. A tulajdonosi szemlélet egyik alappillére, hogy a minőségi fejlődés és növekedés záloga a szakképzett és motivált munkatárs. Ennek jegyében munkatársaink rendszeren kép- zéseken vesznek részt.

Egészségmegőrző program

Vállalatvezetésünk nagy hangsúlyt fektet a munkatársak testi és lelki egészségének megőrzésére. Pályá- zati forrásból egészségnapokat tar- tunk, amelyeken a dolgozók többek között stresszkezelő, elsősegély és újraélesztési tanfolyamokon vesznek részt. Üzemorvos alkalmazásával és évi rendszeres szűrővizsgálattal támo- gatjuk dolgozóinkat a betegségek megelőzésében.

Sport és kultúra támogatás

Városunk büszkeségét, a nyíregyházi NB I. A-s kosárlabdacsapatot segítjük a felkészüléshez és versenyzéshez szükséges feltételek megteremtésében.

A Mandala Dalszínház munkáját nagyra becsüljük, és évek óta támogatásunkkal biztosítjuk a társulatot színvonalas produkcióik alkotásában. Évvégen jótékonysági koncertre hívjuk meg kiemelt beszállítóinkat, így köszönve meg az egész éves együttműködést. Az esemény teljes bevétele a Magyar Hospice Alapítványt illetti, így részvételünkkel hozzájárulunk a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ellátásához.


Felelősség a jövő generációért


A vállatunknál összegyűjtött több évtizedes tapasztalatot kötelességünknek érezzük átadni a fiatal pályakezdőknek, ezért a MEGFOSZ - Mezőgazdasági Eszköz - és Gépforgalmazók Országos Szövetségével karöltve, a Legyél Te is mezőgépész program keretein belül, a szakiskolákkal rendszeres kapcsolatot tartunk. Gyakorlati bemutatókon, elméleti képzéseken vezetjük be az érdeklődő diákokat a mezőgazdaság izgalmas világába. Fiatal és ambiciózus szakemberek példáin keresztül mutatjuk be, hogy nekik is sikerülhet!


Felelősség a természetért


Az Agroker Holding teljes csapatával felelősséget érzünk a természeti környezetünkért, valamint azért a szűkebb és tágabb közösségért, amelyben élünk és dolgozunk. 


Hiszünk abban, hogy a precíziós és biogazdálkodás előtérbe helyezésével sokat teszünk a fogyasztók egészségéért és a jövő generációjáért.