WebshopCímke

Az Austro Diesel a cég jubileumi évében rekordbevételt ért el

2022. 08. 21.

Az Austro Diesel GmbH., a Massey Ferguson termékek kizárólagos Közép- és Kelet Európai importőre nyilvánosságra hozza a 2022-es évben elért eredményeit. A rendelési állomány, illetve a rendelési érték - ebben a cég számára fontos 40. jubileumi évben - jelentősen meghaladják még a tavalyi év számait is. Összességében elmondhatjuk, hogy az Austro Diesel GmbH. az év első hat hónapjában 57%-kal jobb eredményt ért el, mint az előző év hasonló periódusában.

Az általánosan fennálló rendkívül nehéz szituáció a szállításokban, illetve az ezáltal keletkezett gépellátási hiányban az Austro Diesel rendkívül jól helyt tudott állni, amely egy alaposan megtervezett és előrelátó készletgazdálkodásnak volt köszönhető. A Massey Ferguson anyakonszernjét, az AGCO-t ért 2022 májusi kibertámadás sem érintette jelentősen az Austro Diesel üzleti folyamatait.

Ing.Johann Gram, az Austro Diesel GmbH. ügyvezetője és tulajdonosa: „a kiváló évkezdetünk azt jelenti, hogy a jól megszervezett stratégiánkkal a megfelelő úton járunk. A termékeink kristálytiszta pozícionálása és a fókusz révén sikerült  piacvezető alkatrészellátási rendszert kiépítenünk, amelyet a legjobb szervizháttér, a legmagasabb minőség és a maximális mobilitás egészít ki. Ezek mind partnereink termelékenységét növelik, így a mezőgazdaságban, illetve a világgazdaságban fellépő bizonytalanságok ellenére is, cégünk tovább tudott növekedni az első fél évben. Ezeken az alapokon nyugodva és a világpiaci folyamatok ellenére -  mint például a még mindig jelenlévő pandémia, vagy a világgazdaságban tapasztalható ellátási nehézségek - , mégis képesek leszünk magabiztosan elérni éves céljainkat. A 2022 június 30-i,  féléves fordulónapon elmondhattuk, hogy eredményeink már    105 %-on állnak az előző teljes évhez képest. Egyidejűleg a fejlődéssel megmutatkoznak, hogy múltbéli fejlesztéseink milyen sikeresek és fontosak voltak, ugyanis ezek által partnereink meg tudták őrizni gépeik mobilitását, és így gyakorlatilag a teljes Közép-Kelet Európai régiót mozgásban tudtuk tartani. Ezáltal pedig a lakosság élelmiszerellátásban is jelentős szerepet sikerült betöltenünk. Ami a legfontosabb, hogy partnereink megelégedésére dolgozik nap mint nap a teljes Austro Diesel csapat.“

Johann_Gram1.jpg (337 KB)

 

 

 

Kitekintés

Az év hátralévő részében a megemelkedett megrendelési állományoknak köszönhetően további fejlődésre számítunk. Minden egyes termékünk szegmensében, a jelenlegi rendelési állományunk jelentősen a tavalyi év fölött áll. Az első félév kimagasló eredményeire, illetve a második félév jó kilátásaira alapozva az idén 40 éves Austro Diesel GmbH. 2022-ben rekordévre számít.

40 éve versenyképes Partner a mezőgazdaságban.

Az Austro Diesel GmbH. 1982 óta biztosít professzionális tanácsadást és kimagasló ügyfélkiszolgálást, amely az egyik legjobb szervizben, páratlan alkatrészellátásban és a gazdálkodó partnerekkel való tökéletes együttműködésben csúcsosodik ki.  A figyelem és fáradozásink középpontjában a cég alapítása óta a megelégedett mezőgazdasági Partnerek állnak.

Az Austro Diesel az előző négy évtizedben egy megbecsült, kompetens és megbízható mezőgazdasági szállítóvá és partnerré vált nemcsak az osztrák, hanem a teljes Közép-Kelet Európai régió gazdálkodói számára. Az Austro Diesel mindig is élenjáró volt ötletekben, fejlesztésekben és a gazdálkodói igényekre való odafigyelésben, amely lehetővé tette, hogy a piacokon direktben is jelen tudjon lenni és felépítse a bizalmat az előző négy évtizedben. Az Austro Diesel idénre már több, mint 100 önálló és hosszútávon elkötelezett MF értékesítési és szerviz márkakereskedő partnerrel rendelkezik, akik több mint 50.000 MF traktorról és 2000 MF kombájnról gondoskodnak a vállalat piacain. Ezek a piacok pedig Ausztriát, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot, Szlovéniát, Horvátországot, Szerbiát, Montenegrót, Észak-Macedóniát, Bosznia-Hercegovinát és Koszovót jelentik.

 

 Johann_Gram2.jpg (356 KB)

 

 Piacvezető alkatrészellátás

Az Austro Diesel piacvezető alkatrészellátást biztosít, amelynek keretein belül éjszakai szállítással is eljuttat alkatrészeket partnereinek. Ez a rendkívül gyors kiszállítás nem csak az érzékeny, betakarítási időszakban jelent nagy előnyt a gazdálkodók számára, hanem egy teljes évben fennálló szolgáltatás. Az, hogy a mezőgazdasági partnereit 7 nyelven tudja kiszolgálni, az Austro Diesel számára magától értetődő, viszont hatalmas piaci előnyt jelent. Ki kell emelni, hogy a COVID-19 krízis alatt is képes volt az Austro Diesel a gépek, illetve az alkatrészek maradéktalan és gyors kiszállítására minden egyes felsorolt országban.

 

Díjazott mezőgazdasági technika

Az Austro Diesel termékpalettájának központjában -  a Massey Ferguson betakarítógépeken, szálastakarmánygépeken és teleszkópos rakodókon kívül-  természetesen a Massey Ferguson erőgépek állnak. Traktoraink közül is kimagaslik a díjnyertes MF 8S -es széria. A kiváló hatékonysággal rendelkező és elsőrendű kényelmű traktorcsalád legutóbb a „Farm Machine 2022” díjat nyerte el a 180-400 lóerős kategóriában. A szakértő és a nemzetközi zsűri mindenekelőtt a modern fülkét és az egybeépített (All-in-One) füstgázkezelő rendszert emelte ki, amellyel a gyártó teljesen kiiktatta a klasszikus dízelrészecskeszűrős megoldások problémáit.

Ezt megelőzően az MF 8S számos egyéb díjat elnyert. Többet között a “2021-es Év traktora“ elismerést, a “Red Dot terméktervezési  díjat 2021-ben“, illetve a magyarországi ’’Nemzetközi termékfejlesztési nagydíjat” is az AGROmash Expo-n.

5
megyében van telephelyünk
Agroker Nyíregyháza
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
70
éves a szakmai tapasztalatunk
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: zárva Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen