WebshopCímke

EcoFlow termékcsalád az Agroker Holding Zrt. kínálatában!

2022. 12. 28.

Az Agroker Holding Zrt. elkezdte EcoFlow hordozható erőművek és napelemek forgalmazását.

Az EcoFlow egy fiatal, ambiciózus vállalat, amely szűkebben véve a hordozható ökológiai akkumulátor-állomások és kiegészítők gyártásával foglalkozik. Ebben az ágazatban termékeik a jelenlegi piacon az abszolút csúcsot képviselik teljesítmény és formatervezés szempontjából egyaránt.

ecoflow-hordozhato-aramforrasok_1.jpg (97 KB)

Az EcoFlow hordozható erőművek olyan akkumulátorral működő generátorok, amelyek segítségével az elektromos eszközeit mindig feltöltheti és készenlétben tarthatja, bárhol is legyen. A családi kempingezéstől az otthoni tartalékolásig, szerezzen magának kényelmes áramot a hagyományos gázgenerátorok zaja, füstje és nyűgje nélkül. Erőművét töltse fel napelemekkel, szivargyújtóról út közben, vagy elektromos hálózatról.

Az EcoFlow küldetése, hogy minden háztartásban segítsen felkészülni az áramkimaradásokra.

Nem csak elektromos eszközeink válnak használhatatlanná áramkimaradás esetén és kerülnek veszélybe kisülés vagy túlfeszültség miatt, de akár a fűtés/hűtés is leállhat. Hideg időjárásban, télen akadozhat a lakás fűtésrendszere, hiszen a mai modern kondenzációs kazánok – de még a környezetre lényegesen károsabb vegyes tüzelésű kazánok többsége sem működik, ha szünetel az áramellátás. Ezen felül nélkülöznünk kell a világítást, a televíziót, nem tudunk otthonról dolgozni, valamint a hűtőben tárolt ételek is megromolhatnak.

ecoflow-hordozhato-aramforrasok_3.jpg (58 KB)

Az EcoFlow hordozható erőművek előnyei:

Az EcoFlow RIVER sorozat kisebb, hordozhatóbb eszközöket tartalmaz, hogy bárhold tölthesd eszközeid, akár út közben is. A DELTA sorozat tagjai nagyobbak, több készüléket tudnak táplálni, mégis megőrzik a hordozhatóságukat.

ecoflow-hordozhato-aramforrasok_4.jpg (283 KB)

Napenergia a kezedben

A hagyományos gázgenerátorokkal ellentétben, amelyek üzemanyaggal működnek, a napelemes generátorok zaj és füst nélkül hasznosítják a nap tiszta energiáját. Az üzemanyag szállítása vagy az extra tárolási lehetőségek már a múlté. Az EcoFlow napelemek a napfényt egyenárammá alakítják, az EcoFlow hordozható erőművek pedig tartósan és biztonságosan tárolják azt, valamint az egyenáramot váltóárammá alakítják, amely beltéren és kültéren egyaránt használható.

ecoflow-hordozhato-aramforrasok_5.jpg (328 KB)

A hordozható napelemek előnyei:

A merev napelemek előnyei:

EcoFlow RIVER sorozat

river2prosz.jpg (163 KB)

Hordozható tápegység
Az EcoFlow RIVER hordozható tápegységek a kisebb főzőberendezésektől kezdve a fényképezőgép felszereléséig mindent működésben tartanak. Váltakozó áramról, napenergiával és autóval tölthetők, és elég kicsik ahhoz, hogy útközben is magával vihesse őket, így tökéletes hordozható tápegységek kempingezéshez.

EcoFlow DELTA sorozat

deltapro.jpg (121 KB)

Otthoni tartalék energia
Az akkumulátoros generátorok új szabványa: a készülékek széles skálájával használható, így bárhol és bármikor van, nem marad energiaellátás nélkül. A DELTA-val minden helyzetben ura maradhat a helyzetnek, és mindig áram alatt tarthatja eszközeit. A DELTA hatalmas kapacitással rendelkezik, amely tökéletes otthoni áramkimaradásokhoz, szabadtéri kalandokhoz és professzionális munkához.

110 W-os hordozható napelem

ecoflow-ecoflow-110w.jpg (102 KB)

110 W-os merev napelem

100W-rigid.jpg (167 KB)

5
megyében van telephelyünk
Agroker Nyíregyháza
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
70
éves a szakmai tapasztalatunk
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: 7:30-13:00 (csak szezonálisan márc. 1-től júl 31-ig) Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen