WebshopCímke

Gépek, eszközök

Társaságunk professzionális megoldásokat nyújt a szántóföldi növénytermesztés, állattartás, kertészet, szőlészet és zöldségtermesztés számára.

Kínálatunkban megtalálhatóak a legmodernebb precíziós gazdálkodáshoz szükséges munkaeszközök, a sávos művelés és direktművelés gépei egyaránt.

Prémium gépeket kínálunk a szállítmányozás és rakodás területén, öntözéstechnikában és a szálastakarmányozás területén.

Zászlóshajónk a Massey Ferguson márka mellyel a legtöbb traktor, és kombájn igény mellett teleszkópos rakodókat, bálázókat és zöldsori gépeket kínálunk.

 

MF-7700-s.jpg (137 KB)

 

Mára Profi Center, azaz legmagasabb szintű kereskedők lettünk, mely nemcsak megbecsülést jelent, hanem szigorú alkatrész utógondozást és szervizszolgáltatást követel. A traktorok mellett a szántóföldi munkagépek palettánk fő pillérei. Számos magyar gyártó termékeit is forgalmazzuk, megoldást kínálunk öntözéstechnikára és egyéb igényekre is.

Kiemelten kezeljük a kertészeti gazdálkodók és üzemek kiszolgálását. Növényvédőszer, műtrágya, szervestrágya, bio-készítmények kijuttatása vagy a precíz talajmunkálatok elvégzése - mind megoldható gépeinkkel.
 

Üzletág elérhetőségei►

Partner_slide_2.jpg (160 KB)


termékfajtáink

Massey Ferguson traktorok

Massey Ferguson traktorok

Tovább
Szántóföldi gépek

Szántóföldi gépek

Tovább
Kertészeti gépek

Kertészeti gépek

Tovább
Massey Ferguson kombájnok

Massey Ferguson kombájnok

Tovább
Anyagmozgatás gépei

Anyagmozgatás gépei

Tovább
Állattartás gépei

Állattartás gépei

Tovább
MTZ traktorok

MTZ traktorok

Tovább
Kommunális gépek

Kommunális gépek

Tovább
Előző

hírek a témában

Következő
HírCíme
ÁTK pályázat
Valósítsa meg ÁTK pályázatát a Massey Ferguson prémium szálastakarmány gépeivel
A Massey Ferguson teljes körű szálastakarmány kínálattal rendelkezik, amely magában foglal rendképzőket, rendterítőket, körbálázókat, illetve az alább bemutatott kaszákat. A vörös gyártó erőgépekben és kombájnokban megismert minősége garancia a szálastakarmány kínálat magas minőségére is. Az átgondolt tervezés végett hatékonyan üzemeltethetők a gépek, ár/érték arányuk pedig kiváló!
2024. május 16
Tovább a hírre
HírCíme
Fedezze fel a Massey Ferguson gyári precíziós gazdálkodási rendszereit!
A Massey Ferguson 175 éves történelmében az előző évtized kiemelkedő fontosságú volt, ugyanis a gyártó a technológia fejlesztésében látta meg az előrelépést. A 2010-es évek elején elhangzott: a közeljövőben az MF-nél nem csak prémium vasat kell gyártani, hanem innovatív, de rendkívül egyszerűen kezelhető precíziós technológiát is. Ennek a törekvésnek az eredményeit élvezhetjük 2023-ban, teljes értékű digitális szoftver és hardver kínálattal.
2024. április 09
Tovább a hírre
HírCíme
Ismerje meg a Massey Ferguson flottakezelő és távfelügyeleti rendszerét!
MF CONNECT minden adat a zsebében, valós időben és évekre visszamenőleg is. A Massey Ferguson legtöbb gépéhez elérhető az MF CONNECT rendszer, amelynek segítségével MF gépét / gépeit távolról tudja elérni, ellenőrizni, menedzselni. Az elérés több célt szolgálhat: a rendszer az alapvető helyadatok mellett hogy hol van a gép, mennyit fogyaszt visszamenőleg is tud lokációs, üzemanyag fogyasztási, motorfordulatszám adatokkal szolgálni.
2024. április 04
Tovább a hírre
HírCíme
Sencrop
Agrometeorológia és döntéstámogatás
Cégünk, a Sencrop, vezető szerepre törekszik a precíziós mezőgazdaságban, azon belül az agrometeorológiai állomások (hardver) és a hozzájuk tartozó alkalmazások (szoftver), döntést támogató rendszerek értékesítésében. Megoldásaink remekül használhatók szántóföldön, szőlészetekben, gyümölcsösökben. Nálunk a központban a gazdálkodó van, hiszen rendszerünket úgy alkottuk meg, hogy könnyen átlátható és felhasználó barát legyen.
2024. február 28
Tovább a hírre
HírCíme
Mzuri Pro Til
Mzuri Pro Til Egymenetes Vetőgép: Hatékonyság és Fenntarthatóság a Mezőgazdaságban
Az agrárium területén az innováció és a hatékonyság kulcsfontosságú tényezők a sikeres termelés és a fenntarthatóság szempontjából. A Mzuri Pro Til egymenetes vetőgép olyan forradalmi technológiát képvisel, amely átalakítja a vetési folyamatot, miközben jelentős előnyöket kínál a költségmegtakarítás, a talajélet támogatása és a víztározóképesség szempontjából.
2024. február 21
Tovább a hírre
HírCíme
Massey Ferguson
A Massey Ferguson bemutatta az új 9s traktort
A Massey Ferguson, az AGCO (NYSE: AGCO) világmárkája örömmel jelenti be az új MF 9S széria piacra lépését. Az új vezérgép-családban hat típus található 285-425 lóerő teljesítmény között. Mindegyik modell innovatív, Protect-U motor-és fülketér elválasztó felülettel rendelkezik, illetve a gépek több erőt, kényelmet, irányítást és okos automatizációt hoznak a mezőgazdaságba.
2024. január 24
Tovább a hírre
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: zárva Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen