WebshopCímke

Ismerje meg a Massey Ferguson flottakezelő és távfelügyeleti rendszerét!

2024. 04. 04.

MF CONNECT minden adat a zsebében, valós időben és évekre visszamenőleg is. A Massey Ferguson legtöbb gépéhez elérhető az MF CONNECT rendszer, amelynek segítségével MF gépét / gépeit távolról tudja elérni, ellenőrizni, menedzselni. Az elérés több célt szolgálhat: a rendszer az alapvető helyadatok mellett hogy hol van a gép, mennyit fogyaszt visszamenőleg is tud lokációs, üzemanyag fogyasztási, motorfordulatszám adatokkal szolgálni.

Flottakezelés legyen mindig jól értesült a gép helyéről, teljesítményéről és állapotáról.

Az MF CONNECT révén távolról, szinte bármilyen okos eszközről hozzáférhet egyetlen, vagy egyidejűleg akár több MF gépéhez is. Ez lehetővé teszi a megalapozott döntéshozatalt, ami növeli az üzemi hatékonyságot azáltal, hogy a gépeket a helyes módon, a helyes időben és a megfelelő helyen működtetik.

Kereskedő Partnere számára megküldheti a következő szerviz várható időpontját is. Ez növeli a termelékenységet és az üzemeltetési időt, illetve egyidejűleg csökkenti a költségeket.

Hogyan működik az MF CONNECT?

Az MF CONNECT rendkívül sokrétű, de kifejezetten egyszerűen leolvasható és érthető adathalmazt nyújt a felhasználónak.
Az információkat a gépen lévő szenzorok nyerik ki, melyek egy internet alapú portálon, vagy az MF CONNECT mobil-appjában válnak hozzáférhetővé.

Az applikációban különféle módon jeleníthetők meg és használhatók fel az adatok.

 

massey app.JPG (34 KB)

 

Így Ön például megvizsgálhatja, hogy fizikailag hol található gépe, merre járt aznap, és mi az üzemanyag-szintje. Így könnyen tervezhető egy tankolás távolról Ön számára is, akár többszáz kilométerre a géptől.

Az adatok azonban nemcsak valós időben érhetők el, hanem a rendszer feltelepítése után historikusan akár évekre visszamenőleg is.

Ez bérvállalkozóknak jelent például nagy segítséget, amikor sokszor hónapok után kell visszakeresni, hogy az adott napon merre volt a gép, hány km-t tett meg, mennyi üzemanyagot fogyasztott. Az év végén pedig segít kiszámolni az egyes megbízások gazdaságosságát is, eloszlatja az utólagos vitás kérdéseket.

A rendszer ezen kívül szerviz-értesítéseket is küld, hogy a karbantartás tervezését támogassa és a kiesési időket minimalizálja.

Példa: a gép feldobja Önnek a konkrét hibakódot, amire jelzést kap a telefonján lévő MF CONNECT App-ba.

Már azonnal hívhatja is a kezelőt, hogy érdeklődjön gépeállapota felől (ezzel megelőzve az esetleges nagyobb meghibásodást).

Márkakereskedőjét is azon-nyomban tudja értesíteni a pontos hibakóddal. Így a javítás akár pár órán belül meg tud kezdődni, a hiba feltárása pedig azonnal.

 

massey app 2.JPG (31 KB)

 

A rendszer továbbfejleszthető: opcionálisan adhat hozzáférést márkakereskedőjének a gépek adataihoz.

Ezesetben a sokéves szerviztapasztalattal és AGCO CONNECT rendszerrel rendelkező szervizcsapatok a vevők elégedettségét új szintre emelhetik.

A szervizkódok és teljesítményadatok távoli kijelzése lehetővé teszi a távoli és előre megtervezett beavatkozást a márkakereskedő által, ami növeli az alapvető támogatás minőségét.

A távoli „rálátás” következtében a probléma gyorsan azonosítható, és a gépek tulajdonosainak kevesebb lesz a karbantartás / szerviz miatti állásideje.

Előre tervezést is lehetővé tesz a rendszer: a márkakereskedő látja mennyi üzemóra van gépében, így rá tud készülni alkatrész rendeléssel a szervizre.

Az MF CONNECT 4+1 alapvető előnye öszszefoglalva:

 

Elérhető alapvető MF CONNECT funkciók:

 

funkciók massey.JPG (72 KB)

 

Bárhol is van, látja flottája státuszát ideális munkaidő beosztás


A jelenlegi szűk optimális időjárási ablakok miatt, számos munkafolyamat gondos tervezést igényel időbeosztás tekintetében.
Az MF CONNECT-tel Ön felügyeli a gépe státuszát, így a teljes munkanap hatékonyságát tudja optimalizálni.

Mit jelent ez? Pontosan látja, ha egy gép túl sok ideje áll egy helyben (nem csinál semmit, csak „telik a munkaidő”), illetve azt is, ha túl hosszú a logisztika a következő tábláig (nem ér oda a traktor időben például aratáskor egy másik MF CONNECT-tel rendelkező kombájnhoz).

Tipp: Mivel évekre visszamenőleg látja az átlagos üzemanyag-fogyasztást, sokkal jobban ki tudja számolni egy adott tábla költségét, illetve traktora valós, állás/alapjárat időkkel kombinált üzemanyag-fogyasztását.

Az MF CONNECT-tel könnyedén azonosíthatók a nem hatékony folyamatok.
Így azok módosíthatók és meg is szüntethetők! A rendelkezésre álló információk Önnek pótolhatatlan ismereteket adnak és véget vetnek a találgatásoknak, bizonytalanságoknak.

Ez a rendszer tényeket ad a kezébe!

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

Gilányi István: +36 70 3310 441

Bódi László: +36 30 573 9995

5
megyében van telephelyünk
Agroker Nyíregyháza
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
70
éves a szakmai tapasztalatunk
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: 7:30-13:00 (csak szezonálisan márc. 1-től júl 31-ig) Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen