WebshopCímke

Massey Ferguson gépek készletről!

2022. 03. 02.

Az importőr Austro Dieselnél, illetve hazai márkakereskedő Partnereinél továbbra is számos Massey Ferguson traktor érhető el készletről, akár azonnali gépátvétellel!! Amennyiben nincs az Ön által keresett gép gyorskészleten, úgy nyárra szinte az összes típusból rendelkezésre állnak traktorok!

A teljesség igénye nélkül, tekintsük át a rendelkezésre álló gépekből a legnépszerűbb modelleket emelkedő teljesítmény sorrendben:

Traktorok 80-400 lőerő között akár azonnali átvétellel

Massey Ferguson 4700 M  - prémiumot hoz a mechanikus szegmensbe  - 82 lóerő

Massey Ferguson 4700.jpg (411 KB)

Az univerzálisan (szántóföld, szállítás, homlokrakodózás) használható gépek közül a legkisebb testű az MF 4700 M széria, amelyben 3 típust találunk 82 és 102 lőerő teljesítmény között. A traktorok 3.3 literes AGCO POWER, Stage V motorral vannak szerelve.  A lóerők talajra juttatásáról 12x12 fokozattal ellátott mechanikus kezelésű sebességváltó gondoskodik alapfelszereltségben. Itt két főcsoporton belül egyenként hat fokozatot találunk, amelynek előnye, hogy így „hosszabb” egy tartomány: nem csak 4 fokozat hanem 6 található benne.  Opcionálisan elérhető Dyna-2 sebességváltó is, ami egy power gombbal egészíti ki a sebváltót, így terhelés alatt egy fel/le fokozatot tudunk váltani. Az össz-fokozatszám pedig 24x24 ezesetben. A legtöbb MF 4700 M traktort elektro-hidraulikus menetirányváltóval szereli a gyártó. 

A fülkében a kategóriában nem szokványos funkciók is megtalálhatók, mint például a motorfordulat-memória, az elektromos hátsó emelőmű vezérlés vagy a kuplungfunkcióval ellátott fékpedál. A klímaberendezés, légrugós vezetőülés és utasülés is a felszereltség részei.  A traktorok hidraulika rendszere úgy van felépítve, hogy a hátsó hárompontra és a hátsó hidraulika szelepekre jut 65 l/perces kapacitás. A belső funkciók működtetésére (4WD, TLT, kormányzás) külön 27 literes szivattyú van fenntartva. Így garantáltan mindig jut elég hidraulika teljesítmény a munkaeszközökhöz.  A hátsó emelési kapacitás 3.000 kg, ami bőven elég a kategória munkagépeinek hatékony mozgatásához.

A szériáról teljes bemutató videó itt nézhető meg magyar felirattal:

Kép1.png (546 KB)

Kiemelt modell készletről: MF 4708 M D2 típus 82 lóerővel, 24/24 sebességváltóval, egy kapcsolható fokozattal terhelés alatt („powergomb”), elektromos irányváltóval

Massey Ferguson 5S – prémium megalkuvás nélkül – 105-145 lóerő

Massey Ferguson 5s.jpg (489 KB)

A Massey Ferguson 5S a gyártó egyik legújabb traktorszériája, ami követi az MF 8S Év Traktora által megkezdett formai és technológiai újításokat.  A gépek oldalán már az MF új ezüst szablya motorháztető dekorációja látható, a fülkében pedig a legmodernebb technológiákat használhatjuk.

A traktorok 4.4 literes, 4 hengeres AGCO POWER motorral vannak ellátva, Stage V füstgázkezelő rendszerrel. Az MF 5S széria lejtős motorháztető kialakítással rendelkezik, ami a piac egyik legjobb rakodós traktorává teszi. A Visio üvegtetővel kiegészülve páratlan a kilátás a mozgatott teherre, illetve a traktor teljes környezetére.  Ebben a szériában már alapfelszereltségben fél-powershift rendszerű, terhelés alatt kapcsolható váltókat találunk. A kisebbik Dyna-4 (16/16), a nagyobb Dyna-6 (24/24 fokozattal rendelkezik). A váltók AutoDrive funkcióval vannak ellátva, aminek a használatával közútón gyakorlatilag automata váltót kapunk a felső és alsó kapcsolási fordulatszám értékek előre történő beállításával.

A hatékonyságról a 110 l/perces zártközpontos hidraulika rendszer gondoskodik.  Hátulra összesen 4 pár hidraulika szelepet rendelhetünk, de előre a fronthidraulikához is lehet kivezetni gyári hidraulika csatlakozást. 

Teljes rugózás érhető el a gépekhez (fülke, mellsőhíd), ami prémium vezetőüléssel egészül ki.  Az opcionális Datatronic 5 monitoron keresztül ISOBUS-os munkagépeket és számos traktorfunkciót is kezelhetünk. Az MF 5S-es gépekhez gyári automata kormányzás, szakaszvezérlés és változó mennyiségű anyagkijuttatás mind elérhető.  A belsőben a kartámlára épített Multipad joystick teszi a kezelést egyszerűvé és hatékonnyá.

Kép2.jpg (267 KB)

MF 5S: a felszereltségnek csak a fantázia szabhat határt. Teljes rugózás, prémium belső, gyári automata kormányzás, technológia szoftverek, ISOBUS terminál, Multipad joystick.

 

A traktorok építésénél a gyártó arra törekedett, hogy a tengelytáv minél hosszabb legyen, ami által a lóerők jobban „leérnek” a talajra, az erőgép nem pattog el.  

A szériáról teljes bemutató videó itt nézhető meg:

Massey Ferguson 5700 M  - az egyik legnépszerűbb univerzális erőgép – 100-130 lóerő

Massey Ferguson 5700 M.jpg (476 KB)

Az MF egyik legkeresettebb szériája az MF 5700 M, amiből 100 és 130 lóerő között érhetők el típusok. A 4.4 literes, négyhengeres AGCO POWER motor a nagy hengerűrtartalmával garantálja, hogy a lóerők nem a „szoftverből” jönnek, hanem ténylegesen rendelkezésre is állnak. A károsanyag kibocsátás a legmodernebb Stage V besorolású, ami díjnyertes megoldás a Fergusontól ugyanis a füstgázkezelő egység a kipufogó alatt kapott helyet, így egyáltalán nem akadályozza a kilátást.

4.4 literes motor, terhelés alatt kapcsolható váltó, 50 mázsa fölötti önsúly, nagy hidraulika teljesítmény és rugózott fülke: hatékony és kényelmes univerzális erőgép az MF 5711 M

A gépek már első ránézésre rendkívül jó kiállásúak, ami a kategóriában hosszú tengelytávnak, és a rendkívül nagy fülkének köszönhető. Az MF 5700 M esetében kétféle hajtómű közül választhatunk: egy 12x12 fokozatú mechanikus működtetésű az alapváltó, az opciós pedig a Dyna-4, ahol mind a 16 fokozatot terhelés alatt kapcsolhatjuk kézzel.  A mechanikus váltó esetében sem kell lábbal kuplungolnunk: a váltókaron található elektromos kuplunggomb megnyomásával mozgathatjuk a váltókart. 

A traktorok hidraulika rendszere ezesetben is két szivattyúval van ellátva: egy 33 l/perces a fentebb már említett belső rendszerekre jut, a tényleges munkaszivattyú pedig 58 liter/perces és kapacitása kizárólag a hátsó hárompont és a hidraulika szelepek működtetésére van fenntartva. Így garantálható, hogy mindig, minden körülmény között gyorsan és hatékonyan lehet működtetni a kapcsolt munkaeszközöket.  

A fülke rendkívül tágas, nagytraktorokét idézi a helykínálat. A kezelőszervek ergonomikusan kézreesnek.  Számos okos elektronikai funkció segíti a kezelőt: motorfordulat memória, fékpedál kuplungfunkció, elektro-hidraulikus menetirányváltó, hogy csak  pár példát említsünk. A kezelő kényelmét rugózott fülkével emelhetjük mindegyik típus esetében magasabb szintre.

A gépek kiválóan megfelelnek univerzális felhasználásra.  A szántóföldi munkát a nagy motor (4.4 liter) és a kategóriában kiváló 50 mázsa fölötti önsúly, a szállítást a már 1.850 f/p-en elért 40 km/h óra, míg a rakodózást a fékpedál kuplungfunkció valamint a gyári rakodó lehetőség segíti elő.  

A szériáról teljes bemutató videó itt nézhető meg:

 

Massey Ferguson 8S.265 Dyna-7  - az Év Traktora akcióban érhető el!  265 lóerő

Massey Ferguson 8s.jpg (434 KB)

A 2021-es európai Év Traktora, illetve a 2022-es AGROmashEXPO Termékfejlesztési Nagydíj győztes erőgép hamarosan az Ön birtokába kerülhet! Az MF 8S-es széria 205-től egészen 305 lóerőig kínál traktorokat, amelyek közül az egyik legnépszerűbb a 265 LE-s MF 8S.265. A típus 7.4 literes hathengeres motorral van szerelve, és a legmodernebb Stage V füstgázkezelő rendszer található rajta. A hajtómű Dyna-7 jelzésű, ami 28 előre és 28 hátrameneti seebességet tartalmaz fél-powershift terhelés alatt kapcsolható rendszerben. A váltón automata üzemmód is elérhető, ahol előre beállított fordulatszámok között kapcsol magától a váltó.

Gyári videó a gépekről itt nézhető meg: 

A több nemzetközi és hazai termékdíj a kiemelkedő technológiának, valamint az iránymutató műszaki megoldásoknak járt. A technológia terén alapfelszereltség az A oszlopi műszerfal kijelző (vDisplay), valamint a multifunkciós joystick, elektromos hidraulika szelepek és okos motorvezérlés. Opcionálisan teljes gyári RTK jelszintű automata kormányzás, és minden kiegészítő szoftver elérhető (szakaszvezérlés, változó mennyiségű anyagkijuttatás, telemetria és flottakezelés).  Az iránymutató műszaki megoldások közül pedig kiemelkedik a hajtáslánc hatékonysága, ugyanis a motor és váltó tökéletes egységet alkotnak, így a lóerők itt is garantáltan „leérnek a talajra”. Ezt segíti továbbá  a hosszú tengelytáv, illetve a súlyozással több mint 10 tonnás menetkész tömeg. A gépek külső megjelenése csak hab a tortán: a legmodernebb, neoretro stílus köszön vissza a szögletes fülkében, és éles vonalakban.


Kép4.jpg (305 KB)

Massey Ferguson 8S: a számos nemzetközi és hazai elismerés az élenjáró technológiának és a műszaki iránymutatásnak szólt. A gépek nem felejtenek el traktornak maradni: 10 tonnás menetkész tömeg, hosszú tengelytáv, akár 42 collos felnizés.

 

Massey Ferguson 8700 S  - a vezérgépek – 270-400 lóerő

Massey Ferguson 8700.jpg (439 KB)

A traktorok erejét hathengeres 8.4 l-es erőforrást biztosítja. az AGCO POWER motorok nemcsak erősek, de megfelelnek a legmodernebb  -Stage V – károsanyag kibocsátási normáknak is. A modern technológia előnye talán a fogyasztásban mérhető a legjobban: a gépek rendkívül kevés üzemanyagot használnak, mialatt állandóan rendelkezésre áll az erő. A nagytraktoroknál a munkavégzés jellege miatt a tömeg az egyik legmeghatározóbb tényező – az MF 8700 S átlagos menetkész tömege 13.000 kg. A hosszú tengelytáv és az önsúly végett a motorházra írt lóerők garantáltan rendelkezésre is állnak.

A sebességváltó az összes típus esetében a teljesen fokozatmentes Dyna-VT. Itt nem csak egy továbbfejlesztett robotikus terhelés alatt kapcsolható hajtóműről beszélünk, hanem egy teljesen fokozatmentes technológiáról. A Dyna-VT esetében összesen 4 munkapontra törekszik a váltó, ami végett nincs állandóan használatban a szerkezet. Ez jelentősen növeli az élettartamot. A váltóban két tartomány állítható be előre: egy szántóföldi (0.03-28 km/h között) és egy közúti (0.03-50 km/h).  A fokozatmentes hajtóművek nagy előnye nemcsak a kényelemben, de a munkavégzésen is megmutatkozik: a traktor a terheléstől függően állandóan legoptimálisabb fordulatszámon üzemel. Ez egyrészt a folyamatos erőt, másrészt a lehető legalacsonyabb motorfordulatot teszi lehetővé.

Kép5.jpg (333 KB)

A csúcsmodell 405 lóerős traktorokból kiemelt akció érhető el mindkét felszereltségi szinten (Efficient, Exclusive).  A gépek várható szállítási ideje: 2022 október.

A modern elvárásoknak ma meg kell felelni, ami nemcsak a LED-es munkalámpákat, joystick-os kezelést vagy digitális klímaberendezést jelent, hanem csúcstechnológiás terminált is.  Az MF vadonatúj Datatronic 5 kezelőfelülete ISOBUS csatlakozással a legmodernebb munkagépeket is képes működtetni. A terminál gyári precíziós gazdálkodási portfóliója között pedig megtaláljuk az RTK (2 cm) pontosságú kormányzás, a szakaszvezérlés illetve a differenciálkijuttatás támogatását.

Az MF 8700 S sorozat hátsó függesztőműve 12.000 kg emelési kapacitással rendelkezik, ami bármilyen nagykategóriás munkagép tömegéhez elegendő. A hatékony „hárompont” mozgatásról illetve az akár 6 pár segédhidraulika szelep működtetéséről a zártközpontos rendszerű, 205 l/perces hidraulika rendszer gondoskodik.

 

 

MF 8727 S

MF 8730 S

MF 8732 S

MF 8735 S

MF 8737 S

MF 8740 S

Teljesítmény

270  LE

295 LE

320 LE

350 LE

370 LE

400 LE

Nyomaték

1.200 Nm

1.300 Nm

1.400 Nm

1.540 Nm

1.600 Nm

1.600 Nm

Hajtómű

Dyna-VT

Dyna-VT

Dyna-VT

Dyna-VT

Dyna-VT

Dyna-VT

 

Részletekért érdeklődjön helyi Massey Ferguson márkakereskedőjénél vagy központi számunkon! 0630-613-0122

5
megyében van telephelyünk
Agroker Nyíregyháza
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
70
éves a szakmai tapasztalatunk
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: zárva Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen