WebshopCímke

Megérkeztek az MTZ új generációs .7 csoportjelzésű traktorai Caterpillar motorokkal szerelve

2022. 10. 04.

Idén volt 75 éves a Minszki Traktorgyár, ahol jelenleg is 17.000 ember dolgozik. A gyár kibocsátása 120.000 db traktor/év ami világ viszonylatban is jelentősnek mondható.

Gep_mtz01.jpg (1.05 MB)

Az idén volt 75 éves a Minszki Traktorgyár, ahol jelenleg is 17 ezer ember dolgozik. A gyár kibocsátása 120 ezer darab traktor/év ami világviszonylatban is jelentősnek mondható.

A fehérorosz, orosz és más keleti piacokon jóval enyhébbek a motorokra vonatkozó károsanyag-kibocsátási előírások, ami a Minszki Traktorgyárnak az elmúlt években egyre többször jelentett gondot. Az ott megfelelő gépek nem mindig voltak értékesíthetők az Európai Unióban, ezért komoly átalakításra volt szükség, hogy a végtermék megfeleljen az oly sokszor emlegetett és módosított 167/2013/EU rendeletnek.

Az Agroker Holding erős márka iránti bizalommal kezdte az MTZ-.7 szériájú traktorok forgalmazását. Ahhoz, hogy a Belarus traktorok megfeleljenek a nem-országúti járművek jelenleg előírt 5. szintű motor károsanyag-kibocsátási szintjének (stageV), a Caterpillar cég együttműködése kellett, amely ehhez megfelelő típusjóváhagyással rendelkező erőforrásokat biztosított a traktorokba. A Caterpillar motorral szerelt BELARUS traktorok így megfelelnek a jelenlegi legszigorúbb vonatkozó környezetvédelmi előírásoknak, rendelkeznek a forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokkal, benne vannak a Nemzeti Közlekedési Hatóság adatbázisában. Uniós pályázatokban elszámolhatók, így támogatott pályázatokba illeszthetőek.

A szigorú EU-direktívák nem csak a természetes biológiai környezetünk védelmének érdekében szabályozzák a gyártókat, hanem az előállított termékek egyéb tulajdonságait is komolyan érintik. A traktorgyártásban kulcsszerepet kap a kezelők biztonsága, és az EU-n belül forgalomba kerülő termékekre azonos biztonsági jelölési szabvány is vonatkozik. Ezek eredményeképpen egy rendkívül modern, alacsony zajszintű, magas biztonságú és kényelmes kabin kerül a traktorokra. Az új kezelői környezetben és a kívül-belül található jelölések között könnyen el lehet igazodni. A kezelő egészségen és a jelzéseken túl a gépek biztonsági berendezései – kiemelten a fékrendszer, a világítások és a kürt – is megfelelnek az új előírásoknak.

Az MTZ-.7-es traktorok jelenleg 95-130 LE-ig vásárolhatók meg 4 hengeres, 3.6 literes Caterpillar motorral. A sebességváltás szinkronváltós, kétkaros 14/12 vagy 16/8 fokozattal. A gépcsalád irányváltóval, lassító reduktorral van felszerelve. A függesztőmű és a hidraulikarendszer felépítése monoblokkos, Walterscheid függesztőkarokkal és 3 pár kiadószeleppel van ellátva.

A TLT rendszer elektrohidraulikus. A nagyobb gépek olajfürdős fékkel felszereltek. Minden géptípus tartozéka az automata vonófej és a gyári szerelt klímaberendezés, légrugós ülés, valamint a kétvezetékes légfék csatlakozás, a kuplungszerkezet LUK gyártmányú.

Az alábbi modellek kapták meg a közelmúltban az uniós típusjóváhagyást:

MTZ 952.7
MTZ 1025.7
MTZ 1221.7

Az MTZ traktorok jelenleg is nagyon versenyképes áron nyújtanak magas műszaki színvonalat a gazdálkodók részére. Társaságunk igyekszik a legmagasabb szintű szervizháttérrel biztosítani a partnerei napi munkáját. Bővebb műszaki felvilágosításért és ára-kért keressék bizalommal értékesítő kollégáinkat!
Dojcsák János

MTZ-952.7.jpg (231 KB)

5
megyében van telephelyünk
Agroker Nyíregyháza
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
70
éves a szakmai tapasztalatunk
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat-Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen