WebshopCímke

MF 3 SPECIAL SZÉRIA

MF_3S_Beitragsbild_848x310.jpg (82 KB)

Ezeket a traktorokat azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a szegmens erőgépeinél nagyobb teljestményt érjenek el. Az MF 3 Special széria egyesíti a komfortot és az egyszerű kezelhetőséget, ami mostantól már akár  120 lóerőig is elérhető. Ezáltal az MF 3 Special szériával még a legigényesebb feladatok is fáradság nélkül elvégezhetők. Az új "Eco" 30V/15R hajtómű a PowerShuttle és Speedshift funkciókkal sebességfokozatok nagy választékát kínálja, amelyek tökéletesen alkalmasak minden keskeny nyomtávú és szállítási munkához. A maximális 40 km/h sebességgel alacsony motorfordulatszám mellett a váltó kiegyensúlyozottan működik, és ezzel segít az üzemanyag megtakarításában.

Az MF 3 Special széria bevezetésével a Massey Ferguson traktorportfólió egy újabb tagja kapja meg a vadonatúj MF dizájnt, amit először a díjnyertes MF 8S szériánál láthattunk.  Kívülről a kultikus “ezüst szablya” alakú motorháztető csíkról, illetve a szürkére festett fülkeoszlopokról lehet felismerni a legújabb generációs gépeket.

A maximális sokoldalúsághoz a Massey Ferguson hat alvázverziót kínál, mindegyikben öt típussal, 75-től 120 LE-ig, számos opcióval. Mindezeket azért, hogy MF traktorát az Ön saját igényeihez tudja igazítani.

kerjen ajanlatot 2.png (19 KB)

MODELMAX. TELJESÍTMÉNY(LE)MOTORVÁLTÓMAX. FORG.NYOMATÉK (NM)EMELŐ ERŐ (KG)
MF 3xx.75*753,4 l, 4-hengerMechanikus váltó, szinkronizált fordulatszám csökkentő áttétellel, terhelés alatti kapcsolás (opció), automatikus irányváltó kapcsolás (opció)3203.000
MF 3xx.85*853,6 l, 4-hengerMechanikus váltó, szinkronizált fordulatszám csökkentő áttétellel, terhelés alatti kapcsolás (opció), automatikus irányváltó kapcsolás (opció)3653.100
MF 3xx.95*953,6 l, 4-hengerMechanikus váltó. szinkronizált fordulatszám csökkentő áttétellel, terhelés alatti kapcsolás (opció), automatikus irányváltó kapcsolás (opció)3953.100
MF 3xx.105*1053,6 l, 4-hengerMechanikus váltó, szinkronizált fordulatszám csökkentő áttétellel, terhelés alatti kapcsolás (opció), automatikus irányváltó kapcsolás (opció)4053.100
MF 3xx.115**1203,6 l, 4-hengerMechanikus váltó, szinkronizált fordulatszám csökkentő áttétellel, terhelés alatti kapcsolás (opció), automatikus irányváltó kapcsolás (opció)4663.100

 

prospektus letöltés.png (25 KB)


Előző

hírek a témában

Következő
HírCíme
ÁTK pályázat
Valósítsa meg ÁTK pályázatát a Massey Ferguson prémium szálastakarmány gépeivel
A Massey Ferguson teljes körű szálastakarmány kínálattal rendelkezik, amely magában foglal rendképzőket, rendterítőket, körbálázókat, illetve az alább bemutatott kaszákat. A vörös gyártó erőgépekben és kombájnokban megismert minősége garancia a szálastakarmány kínálat magas minőségére is. Az átgondolt tervezés végett hatékonyan üzemeltethetők a gépek, ár/érték arányuk pedig kiváló!
2024. május 16
Tovább a hírre
HírCíme
Fedezze fel a Massey Ferguson gyári precíziós gazdálkodási rendszereit!
A Massey Ferguson 175 éves történelmében az előző évtized kiemelkedő fontosságú volt, ugyanis a gyártó a technológia fejlesztésében látta meg az előrelépést. A 2010-es évek elején elhangzott: a közeljövőben az MF-nél nem csak prémium vasat kell gyártani, hanem innovatív, de rendkívül egyszerűen kezelhető precíziós technológiát is. Ennek a törekvésnek az eredményeit élvezhetjük 2023-ban, teljes értékű digitális szoftver és hardver kínálattal.
2024. április 09
Tovább a hírre
HírCíme
Ismerje meg a Massey Ferguson flottakezelő és távfelügyeleti rendszerét!
MF CONNECT minden adat a zsebében, valós időben és évekre visszamenőleg is. A Massey Ferguson legtöbb gépéhez elérhető az MF CONNECT rendszer, amelynek segítségével MF gépét / gépeit távolról tudja elérni, ellenőrizni, menedzselni. Az elérés több célt szolgálhat: a rendszer az alapvető helyadatok mellett hogy hol van a gép, mennyit fogyaszt visszamenőleg is tud lokációs, üzemanyag fogyasztási, motorfordulatszám adatokkal szolgálni.
2024. április 04
Tovább a hírre
HírCíme
Sencrop
Agrometeorológia és döntéstámogatás
Cégünk, a Sencrop, vezető szerepre törekszik a precíziós mezőgazdaságban, azon belül az agrometeorológiai állomások (hardver) és a hozzájuk tartozó alkalmazások (szoftver), döntést támogató rendszerek értékesítésében. Megoldásaink remekül használhatók szántóföldön, szőlészetekben, gyümölcsösökben. Nálunk a központban a gazdálkodó van, hiszen rendszerünket úgy alkottuk meg, hogy könnyen átlátható és felhasználó barát legyen.
2024. február 28
Tovább a hírre
HírCíme
Mzuri Pro Til
Mzuri Pro Til Egymenetes Vetőgép: Hatékonyság és Fenntarthatóság a Mezőgazdaságban
Az agrárium területén az innováció és a hatékonyság kulcsfontosságú tényezők a sikeres termelés és a fenntarthatóság szempontjából. A Mzuri Pro Til egymenetes vetőgép olyan forradalmi technológiát képvisel, amely átalakítja a vetési folyamatot, miközben jelentős előnyöket kínál a költségmegtakarítás, a talajélet támogatása és a víztározóképesség szempontjából.
2024. február 21
Tovább a hírre
HírCíme
Massey Ferguson
A Massey Ferguson bemutatta az új 9s traktort
A Massey Ferguson, az AGCO (NYSE: AGCO) világmárkája örömmel jelenti be az új MF 9S széria piacra lépését. Az új vezérgép-családban hat típus található 285-425 lóerő teljesítmény között. Mindegyik modell innovatív, Protect-U motor-és fülketér elválasztó felülettel rendelkezik, illetve a gépek több erőt, kényelmet, irányítást és okos automatizációt hoznak a mezőgazdaságba.
2024. január 24
Tovább a hírre
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: 7:30-13:00 (csak szezonálisan márc. 1-től júl 31-ig) Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen