WebshopCímke

MF 3 SPECIAL SZÉRIA

MF_3S_Beitragsbild_848x310.jpg (82 KB)

Ezeket a traktorokat azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a szegmens erőgépeinél nagyobb teljestményt érjenek el. Az MF 3 Special széria egyesíti a komfortot és az egyszerű kezelhetőséget, ami mostantól már akár  120 lóerőig is elérhető. Ezáltal az MF 3 Special szériával még a legigényesebb feladatok is fáradság nélkül elvégezhetők. Az új "Eco" 30V/15R hajtómű a PowerShuttle és Speedshift funkciókkal sebességfokozatok nagy választékát kínálja, amelyek tökéletesen alkalmasak minden keskeny nyomtávú és szállítási munkához. A maximális 40 km/h sebességgel alacsony motorfordulatszám mellett a váltó kiegyensúlyozottan működik, és ezzel segít az üzemanyag megtakarításában.

Az MF 3 Special széria bevezetésével a Massey Ferguson traktorportfólió egy újabb tagja kapja meg a vadonatúj MF dizájnt, amit először a díjnyertes MF 8S szériánál láthattunk.  Kívülről a kultikus “ezüst szablya” alakú motorháztető csíkról, illetve a szürkére festett fülkeoszlopokról lehet felismerni a legújabb generációs gépeket.

A maximális sokoldalúsághoz a Massey Ferguson hat alvázverziót kínál, mindegyikben öt típussal, 75-től 120 LE-ig, számos opcióval. Mindezeket azért, hogy MF traktorát az Ön saját igényeihez tudja igazítani.

kerjen ajanlatot 2.png (19 KB)

MODELMAX. TELJESÍTMÉNY(LE)MOTORVÁLTÓMAX. FORG.NYOMATÉK (NM)EMELŐ ERŐ (KG)
MF 3xx.75*753,4 l, 4-hengerMechanikus váltó, szinkronizált fordulatszám csökkentő áttétellel, terhelés alatti kapcsolás (opció), automatikus irányváltó kapcsolás (opció)3203.000
MF 3xx.85*853,6 l, 4-hengerMechanikus váltó, szinkronizált fordulatszám csökkentő áttétellel, terhelés alatti kapcsolás (opció), automatikus irányváltó kapcsolás (opció)3653.100
MF 3xx.95*953,6 l, 4-hengerMechanikus váltó. szinkronizált fordulatszám csökkentő áttétellel, terhelés alatti kapcsolás (opció), automatikus irányváltó kapcsolás (opció)3953.100
MF 3xx.105*1053,6 l, 4-hengerMechanikus váltó, szinkronizált fordulatszám csökkentő áttétellel, terhelés alatti kapcsolás (opció), automatikus irányváltó kapcsolás (opció)4053.100
MF 3xx.115**1203,6 l, 4-hengerMechanikus váltó, szinkronizált fordulatszám csökkentő áttétellel, terhelés alatti kapcsolás (opció), automatikus irányváltó kapcsolás (opció)4663.100

 

prospektus letöltés.png (25 KB)


Előző

hírek a témában

Következő
HírCíme
Lisam
Metszés és nyesedékkezelés profi módon
Az ősz beköszöntével ismét eljött a metszés ideje, mely nem csak ajánlott, mindinkább kötelező. Komplex, szakértelmet igénylő feladat, mivel a jól elvégzett metszés hatására a növények folyamatosan megújulnak, egészségesen fejlődnek, ennek eredményeképpen több termést hoznak a következő szezonban. Fontos eltávolítani az egymáshoz érő vagy beteg ágakat, de mindezt mértékkel kell elvégezni a várható fagyok miatt.
2023. október 02
Tovább a hírre
HírCíme
MZURI
Mzuri sávművelés a költségcsökkentés, időmegtakarítás és talajjavítás tükrében
A MZURI PRO-TIL ELŐNYÖKET JELENT ÖN ÉS A TERMÉSZET SZÁMÁRA
2023. szeptember 30
Tovább a hírre
HírCíme
Massey Ferguson
A jól ismert Lely/Welger, illetve Fella márkanevek Massey Fergusonként élnek tovább a jövőben
Az Austro Diesel Gmbh., a Massey Ferguson termékek közép-kelet európai kizárólagos importőre örömmel jelenti be, hogy a hazánkban is jól ismert Lely/Welger, illetve Fella termékek mostantól Massey Ferguson márkanéven érhetők el. A gépek körbálázókat, csomagoló-bálázó kombinációkat, illetve kaszákat, rendképzőket, rendkerítőket foglalnak magukban. A gazdálkodók a Fella, Lely/Welger termékek kiváló minőségét tehát mostantól Massey Ferguson színekben és márkanév alatt érhetik el.
2023. szeptember 25
Tovább a hírre
HírCíme
MZURI
PRO-TIL Sávművelés keskeny sávokban
Az Agroker Holding Zrt. idén tavasszal több helyszínen mutatta be a partnereinek a sávműveléses technológia előnyeit, melyeket azóta is nyomon követünk.
2023. június 15
Tovább a hírre
HírCíme
Massey Ferguson Activa
Massey Ferguson Activa S kombájnok – ár/érték bajnok széria
A Massey Ferguson Activa S sorozata rendkívül kedvelt a hazai gazdálkodók körében, ugyanis egy kiforrott, egyszerűen kezelhető, mégis prémium építésű és munkaképességű gépről van szó. A családban két típust találunk: a kisebbik ötládást 243, míg a nagyobb hatládást 276 lóerővel (309 LE PowerBoost-tal).
2023. június 15
Tovább a hírre
HírCíme
AGROmashEXPO
Véget ért a 41. AGROmashEXPO
Az Agromashexpo a magyar mezőgazdasági ágazat egyik legnagyobb eseménye, ahol a legújabb és legfejlettebb mezőgazdasági eszközöket és gépeket mutatják be. Cégünk is részt vett az eseményen, és bemutatta a szántóföldi és kertészeti gépkínálatát.
2023. március 28
Tovább a hírre
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat-Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen