WebshopCímke

Munkavédelem és munkaruházat

2022. 10. 04.

Kertészeti üzletágunk 2022 augusztusában munkavédelmi és munkaruházati termékekkel bővítette portfólióját. A nyíregyházi központi telephelyen több mint 100 m2-en kaptak helyet a munkaruhák, munkavédelmi cipők, védőlábbelik, védősisakok, arcvédők, védőszemüvegek, maszkok, légzésvédők, munkavédelmi kesztyűk, testhevederek, zuhanásgátlók. Mostani cikkünkben szeretnék megismertetni Önöket a bevezetett márkákkal

BASE_logo.png (11 KB)

Az 1904-ben alapított Portwest, munkaruházat, védőruházat és az egyéni védőeszközök globális gyártójaként a világ leggyorsabban növekvő munkaruha-, és egyéni védőeszköz gyártó vállalata, amely több mint 130 országban rendelkezik forgalmazási hálózattal és ügyfélszolgálattal.

 

ruha_01.jpg (903 KB)

 

A több mint 4500 embert foglalkoztató Portwest világszínvonalú tervezői csapattal rendelkezik, akik a lángálló-, és jól láthatósági munkaruházatra, egyéni védőeszközökre: kéz-, fej-, láb-, és leesés elleni védőeszközökre, valamint az általános munkaruházatra specializálódtak. Ez a díjnyertes csapat folyamatosan kutatja a legújabb trendeket és újításokat, amelynek eredményeképpen a Portwest termékek megfelelnek és meghaladják az ügyfelek igényeit.

A Portwest választéka szinte minden iparágban kínál kényelmes, minőségi, tartós, az előírásoknak megfelelő munkaruházatot és egyéni munkavédelmi termékeket. Néhány fontos terület: mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, állat-egészségügyi szolgálat, élelmiszer feldolgozás, építőipar, szállítás, raktározás, ipar, gyógyszeripar, hajózás stb. Ennek a rendkívül széles választéknak is köszönhető, hogy Magyarországon is roppant közkedveltek a Portwest-termékek.

A márkán belül kialakított termékcsaládok, a hagyományos és legmodernebb alapanyagokkal, a modern megjelenéssel, a korszerű tervezéssel és az újszerű megoldásokkal, lehetővé teszik a munka közbeni szabad és kényelmes mozgást, valamint a magasfokú védelmet. A Portwest választéka ma már azok számára is kiváló megoldásokat tud nyújtani, akik a nagyteljesítményű, tartós, prémium munkaruházati termékeket keresik.

 

ruha_05.jpg (582 KB)

Base – A kényelmes munkavédelmi lábbeli

A Portwest által 2020-ban megvásárolt Base Protection egy dél-olaszországi gyártói központtal rendelkező vállalat, amely prémium minőségű munkavédelmi lábbeliket állít elő, kizárólag csak Európában. Termékei a munkavédelmi cipők és bakancsok, valamint csizmák, szandálok és papucsok.

A Base már a kezdetek óta rendkívül nagy hangsúlyt fektetett a fejlesztésre. A cél az volt, hogy egy munkavédelmi lábbeli a biztonságon túl, további fontos előnyöket is nyújtson viselőjének, úgymint pl. a kényelem, a könnyűség, a szellőzés, és a flexibilitás. Ennek elérése érdekében rendkívül komoly kutatási programokat indított el, amelyek eredményeképpen számos saját védett szabadalmat és csúcstechnológiát hozott létre.

 

ruha_04.jpg (812 KB)

Mitől olyan különlegesek a Base lábbelik?

Egy Base termékben számos vevői elvárás találkozik egyszerre. Mindegyik Base munkavédelmi cipőre jellemző a kiemelkedő kényelem, higiénia és biztonság. A modern és egyedi megjelenést pedig a világszerte híres olasz dizájn garantálja. A folyamatos fejlesztések teszik lehetővé, hogy a mindennapos munkavégzés élmény legyen viselőjének, a láb pedig friss, higiénikus és egészséges maradjon.

A Base mindig élen járt a forradalmi újdonságok bevezetésében. A Scan&Fit nevű, egyedülállóan új technológiának köszönhetően minden használó a saját részére legmegfelelőbb lábbelit választhatja ki. A Scan&Fit alapja egy olyan speciális hordozható szkenner, ami a lábról készít (anatómiai értelemben) felvételeket, és előállítja a láb pontos 3 dimenziós (3D) modellképét. Ennek segítségével ajánlja az ideális Bese védőlábbelit, valamint a talpboltozatnak legmegfelelőbb Base talpbetétet. Az ajánlás alapján már minden felhasználó könnyedén ki tudja választani magának a legjobb Base lábbeli/talpbetét kombinációt. A részletekért érdeklődjön kereskedőjénél!

ruha_02.jpg (261 KB)

 

 

5
megyében van telephelyünk
Agroker Nyíregyháza
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
70
éves a szakmai tapasztalatunk
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: 7:30-13:00 (csak szezonálisan márc. 1-től júl 31-ig) Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen