WebshopCímke

Műtrágya üzletág

Az Agroker Holding Zrt. műtrágya üzletága forgalmazza mindazon szántóföldön és kertészetben alkalmazható, hazai és import, alap-, fej- és levéltrágyákat, továbbá termésnövelő anyagokat, amelyekre a korszerű árutermelő mezőgazdasági üzemeknek szükségük van. Az általunk forgalmazott lombtrágyák, mikroelem trágyák, öntözőműtrágyák a legkedveltebb hazai és külföldi gyártók termékei közül kerülnek ki.  Az utóbbi években a biostimulátorok, talajkondícionálók, egyéb termésnövelő anyagok, baktériumtrágyák, szerves trágyák, tartós nitrogén oldatok, mikrostarter műtrágyák iránt dinamikusan növekvő igényt hazai és olasz gyártók termékeivel elégítjük ki. Termékeinket a vevő kívánságára házhoz szállítjuk, valamint webáruházunkban a gazdálkodók otthonuk kényelméből is vásárolhatnak műtrágyát. Magyarországon kizárólagosan forgalmazzuk az olasz gyártású CIFO termékeket, melyeket webáruházunkban is megtalálnak.

 

Kínálatunk:

Alap- és starter műtrágyák 

Mutragya_001.jpg (545 KB)

Kínálatunkban szerepelnek egy hatóanyagú (nitrogén, foszfor, kálium) és összetett NPK műtrágyák, különböző hatóanyag-tartalmakkal. Forgalmazunk melegen granulált komplexeket és kompaktált termékeket kis zsákos és big-bag kiszerelésben, valamint mikroelemekkel dúsított, foszfor túlsúlyos mikro granulátumokat is. Elérhetők talajjavító és szerves alaptrágyák is. Széles termékpalettánkon minden növényi kultúrához tudunk megfelelő összetételű műtrágyát ajánlani.


Lomb- és öntözőtrágyák

Lombtragya_001.jpg (553 KB)

Intenzív és hagyományos kertészeti növényekhez sokféle összetételben és kiszerelésben kínálunk lombon vagy gyökérzeten keresztül felvehető tápanyagokat folyékony, kristályos és granulált formában a legnagyobb hazai és külföldi gyártóktól. Termékeink között szerepelnek biogazdálkodásban is engedélyezett készítmények.


Biostimulátorok

biostim.jpg (545 KB)

A biostimulátorok olyan természetes vagy szintetikus anyagok, melyek felhasználhatók a mag felületére, a növényzetre vagy a talajba kijuttatva. Ezek az anyagok olyan változásokat okoznak a növények anyagcsere-folyamataiban és strukturális fejlődésében, melyek hatására fokozódik az abiotikus stresszhatásokkal szembeni tolerancia, hatással vannak a növekedésre, a termés minőségére és mennyiségére. Ezek az anyagok már nagyon kis koncentrációban is képesek javítani a növények tápanyagfelvételét, a tápanyagok szállítását és beépülését, valamint a stresszhatásokkal szembeni ellenállóképességet. A biostimulátorok a növény felületére juttatva, vagy a gyökérzeten keresztül történő felvételt követően hasonló hatást fejtenek ki, mint az ismert növényi hormonok.

A gazdasági veszteségek megelőzése érdekében egyre többen alkalmaznak rendszeresen biostimulátor hatóanyagokat azzal a céllal, hogy módosítsák a növények fiziológiai folyamatait. A leghatékonyabb biostimulátorok általában olyan természetes anyagok, melyek növényi hormonokból vagy növényi hormonok prekurzoraiból állnak. Amennyiben ezeket a növényekben helyesen alkalmazzuk, közvetlenül a fiziológiai folyamatokra fognak hatást gyakorolni, így potenciális előnyökkel járnak a növekedés, fejlődés, termésképződés, valamint a környezeti stresszhatásokra adott válaszreakciók szempontjából. A mezőgazdasági termesztés során felhasznált biostimulátorok hozzájárulnak a fenntartható és gazdaságos termelési rendszerek kialakításához azáltal, hogy fokozzák a növények környezeti stresszhatásokkal szembeni ellenállóképességét, segítik a genetikai potenciálban rejlő maximális terméshozam elérését, és megfelelő használatuk mellett a kijuttatott műtrágya mennyisége is csökkenthető.

 

Üzletági elérhetőségek:

telefon_logo.jpg (18 KB)
 
Központi  kiskereskedelmi értékesítés:
Telefon: 06 42 598 473
Mobil: +36 20 777 7654
e-mail: mutragya@agrokerholding.hu

 

Munkatársak:

Poór Eszter
üzletágvezető helyettes

Telefon: 06 42 598 475
Mobil: +36 70 331 0443
e-mail: poor.eszter@agrokerholding.hu

 

Fehér Sándor
áruforgalmi ügyintéző

Telefon:  06 42/598 475
Mobil: +36 70 331 0418
e-mail: mutragya@agrokerholding.hu

 

Partner_slide_2.jpg (160 KB)


Előző

hírek a témában

Következő
HírCíme
műtrágya
Rajt-cél győzelem!
Startertrágyázás jelentősége a szántóföldi növénytermesztésben!
2023. január 31
Tovább a hírre
HírCíme
Gyeptrágyázás, gyepápolás
A legtöbb ember a saját kertjébe, udvarára szívesen megy ki, akár pihenés céljából is. A tavasztól őszig tartó időszakban a ház körüli térnek szinte a leglátványosabb része a gyep. Különösen, ha fordítunk rá kellő figyelmet. A legtöbb évszak vonatkozásában a fű nyírása, szellőztetése és sajnos egyre inkább az öntözése is olyan művelet, amit rendszeresen el kell végeznünk.
2023. január 31
Tovább a hírre
HírCíme
műtrágya
Szerves vagy műtrágya? Szerves és műtrágya!
„A szerves trágya kedvező hatását már az ókorban ismerték, és ezért felhasználták. A szerves trágyák hatásának megítélése sokat változott az idők folyamán. A tapasztalatból származó ismereteket felváltották a tudományos vizsgálatokból leszűrhető megállapítások.
2023. január 31
Tovább a hírre
HírCíme
Talajt is életben kell tartani, nem csak a növényeket!
A talaj egy összetett, élő anyag, ami döntően befolyásolja a sikeres növénytermesztést, ugyanúgy, mint a víz- és tápanyagellátás vagy a növényvédelem!
2022. október 09
Tovább a hírre
HírCíme
Nova
Gazdálkodj okosan, avagy hogy használjunk okszerűen egy biostimulátort!
A különböző biostimulátor-készítmények a kezdeti felemás fogadtatást követően egyre nagyobb jelentőséggel bírnak, mind a szántóföldi növénytermesztésben, mind a kertészetben. A kezdeti kétkedés nagyban annak is volt köszönhető, hogy abban időszakban, amikor az első biostimulátor termékek megjelentek szélesebb körben, hazánkban még sokkal kiegyensúlyozottabb, kiszámíthatóbb volt az időjárás, mint napjainkban.
2022. október 09
Tovább a hírre
HírCíme
A tenyészidő második felében kialakuló alma levélhullás okai
Almatermelő gazdák gyakran tapasztalnak meleg nyári időszakokban levélfoltosodást és erős levélhullást az ültetvényeikben.
2022. február 23
Tovább a hírre
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-csütörtökig 7.30-16.00
Péntek-Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen