WebshopCímke

Műtrágya üzletág

Az Agroker Holding Zrt. műtrágya üzletága forgalmazza mindazon szántóföldön és kertészetben alkalmazható, hazai és import, alap-, fej- és levéltrágyákat, továbbá termésnövelő anyagokat, amelyekre a korszerű árutermelő mezőgazdasági üzemeknek szükségük van. Az általunk forgalmazott lombtrágyák, mikroelem trágyák, öntözőműtrágyák a legkedveltebb hazai és külföldi gyártók termékei közül kerülnek ki.  Az utóbbi években a biostimulátorok, talajkondícionálók, egyéb termésnövelő anyagok, baktériumtrágyák, szerves trágyák, tartós nitrogén oldatok, mikrostarter műtrágyák iránt dinamikusan növekvő igényt hazai és olasz gyártók termékeivel elégítjük ki. Termékeinket a vevő kívánságára házhoz szállítjuk, valamint webáruházunkban a gazdálkodók otthonuk kényelméből is vásárolhatnak műtrágyát. Magyarországon kizárólagosan forgalmazzuk az olasz gyártású CIFO termékeket, melyeket webáruházunkban is megtalálnak.

 

Kínálatunk:

Alap- és starter műtrágyák 

Mutragya_001.jpg (545 KB)

Kínálatunkban szerepelnek egy hatóanyagú (nitrogén, foszfor, kálium) és összetett NPK műtrágyák, különböző hatóanyag-tartalmakkal. Forgalmazunk melegen granulált komplexeket és kompaktált termékeket kis zsákos és big-bag kiszerelésben, valamint mikroelemekkel dúsított, foszfor túlsúlyos mikro granulátumokat is. Elérhetők talajjavító és szerves alaptrágyák is. Széles termékpalettánkon minden növényi kultúrához tudunk megfelelő összetételű műtrágyát ajánlani.


Lomb- és öntözőtrágyák

Lombtragya_001.jpg (553 KB)

Intenzív és hagyományos kertészeti növényekhez sokféle összetételben és kiszerelésben kínálunk lombon vagy gyökérzeten keresztül felvehető tápanyagokat folyékony, kristályos és granulált formában a legnagyobb hazai és külföldi gyártóktól. Termékeink között szerepelnek biogazdálkodásban is engedélyezett készítmények.


Biostimulátorok

biostim.jpg (545 KB)

A biostimulátorok olyan természetes vagy szintetikus anyagok, melyek felhasználhatók a mag felületére, a növényzetre vagy a talajba kijuttatva. Ezek az anyagok olyan változásokat okoznak a növények anyagcsere-folyamataiban és strukturális fejlődésében, melyek hatására fokozódik az abiotikus stresszhatásokkal szembeni tolerancia, hatással vannak a növekedésre, a termés minőségére és mennyiségére. Ezek az anyagok már nagyon kis koncentrációban is képesek javítani a növények tápanyagfelvételét, a tápanyagok szállítását és beépülését, valamint a stresszhatásokkal szembeni ellenállóképességet. A biostimulátorok a növény felületére juttatva, vagy a gyökérzeten keresztül történő felvételt követően hasonló hatást fejtenek ki, mint az ismert növényi hormonok.

A gazdasági veszteségek megelőzése érdekében egyre többen alkalmaznak rendszeresen biostimulátor hatóanyagokat azzal a céllal, hogy módosítsák a növények fiziológiai folyamatait. A leghatékonyabb biostimulátorok általában olyan természetes anyagok, melyek növényi hormonokból vagy növényi hormonok prekurzoraiból állnak. Amennyiben ezeket a növényekben helyesen alkalmazzuk, közvetlenül a fiziológiai folyamatokra fognak hatást gyakorolni, így potenciális előnyökkel járnak a növekedés, fejlődés, termésképződés, valamint a környezeti stresszhatásokra adott válaszreakciók szempontjából. A mezőgazdasági termesztés során felhasznált biostimulátorok hozzájárulnak a fenntartható és gazdaságos termelési rendszerek kialakításához azáltal, hogy fokozzák a növények környezeti stresszhatásokkal szembeni ellenállóképességét, segítik a genetikai potenciálban rejlő maximális terméshozam elérését, és megfelelő használatuk mellett a kijuttatott műtrágya mennyisége is csökkenthető.

 

Üzletági elérhetőségek:

telefon_logo.jpg (18 KB)
 
Központi  kiskereskedelmi értékesítés:

Munkatársak:

Poór Eszter
üzletágvezető helyettes

Mobil: +36 70 331 0443
e-mail: poor.eszter@agrokerholding.hu

 

Fehér Sándor
áruforgalmi ügyintéző

Mobil: +36 70 331 0418
e-mail: mutragya@agrokerholding.hu

 

Partner_slide_2.jpg (160 KB)


Előző

hírek a témában

Következő
HírCíme
warrior
WARRIOR KICSI HARCOS, NAGY TUDÁSSAL!
A Warrior felhasználása állománykezeléssel is lehetséges. Ebben az esetben az AÖP „Növénykondicionáló” listája szerint 1 pontot érő termék szerepel a jó gyakorlatok között. Szántóföldi és kertészeti kultúrák kezelésére állománykezeléssel 20 gr/ha dózisban 250-400 l/ha vízmennyiséggel kijuttatva a leggazdaságosabb.
2024. március 27
Tovább a hírre
HírCíme
ANALOG AGRO-CALC
Talajjavító anyagok alkalmazása a növénytermesztésben
A versenyképes gazdálkodás fenntartása folyamatosan nagy feladat elé állítja a mezőgazdasági termelést folytató gazdálkodókat. Azok a vállalkozások képesek sikeressé válni, amelyek hatékonyan használják fel erőforrásaikat. A termelés eredményességéhez a megalapozott tápanyag- utánpótlás meghatározó módon járulhat hozzá. A termésnövelő anyagok ára azonban az elmúlt években jelentős emelkedést mutat, önmagában tehát az intenzív tápanyag-utánpótlás még nem garantálja a sikert.
2023. december 27
Tovább a hírre
HírCíme
Cifo
Új biostimulátorral bővül az Agroker Holding Zrt. termésnövelő anyag kínálata
Az 1970-es években főként olasz és spanyol gyárakból származó új és szokatlan összetételű termékek jelentek meg a termésnövelő anyagok piacán Európában. Az anyagoknak ezt az új csoportját, amelyek a növényi szervezetbe juttatva aktiválják a létfontosságú folyamatokat és hatásukra a szervezet metabolikus és energetikai folyamatai megváltoznak, biostimulátoroknak nevezték.
2023. október 10
Tovább a hírre
HírCíme
Rhizomagic
RhizoMagic™ – stresszoldás, talaj- és növénykondicionálás, lombtrágyázás egy készítménnyel!
A tavaszi vetésű növényeink ugyan rövidebb tenyészidejűek, mint az ősziek, de ugyanúgy kitettek az időjárási anomáliáknak. Az elmúlt évek bővelkedtek ilyen stressztényezőkben (aszály, belvíz, hideghatás, hőségnapok, UV, jégverés, viharkár, gyomirtóstressz, talajstressz stb.).
2023. június 16
Tovább a hírre
HírCíme
YaraVita
Yara-lombtrágyák
A Yara lombtrágyáiban egyszerre találjuk meg a minőséget, a termékek specifikus összetételét, a biztonságot, a megfizethető, termelőbaráti árakat, s emellett egyes termékeknél különleges ajánlattal is segítjük a vásárlóinkat.
2023. június 15
Tovább a hírre
HírCíme
Talajjavítás
Mit válasszunk? talajjavító anyagokat, folyékony és szerves tápanyagot és komplex lombtrágyát!
Egyre nehezebbé válik a termelés, ami azt eredményezi, hogy kiveszünk a technológiából talajjavító anyagokat, csökkentjük a szerves anyag visszapótlását. Ez egy olyan spirál, amiből nem lesz kilépés. Tovább pusztul a talaj, csökken a termés mennyisége, növekszik a növények betegségre való hajlama.
2023. június 15
Tovább a hírre
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: zárva Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen