WebshopCímke

Mzuri Pro Til Egymenetes Vetőgép: Hatékonyság és Fenntarthatóság a Mezőgazdaságban

2024. 02. 21.

Az agrárium területén az innováció és a hatékonyság kulcsfontosságú tényezők a sikeres termelés és a fenntarthatóság szempontjából. A Mzuri Pro Til egymenetes vetőgép olyan forradalmi technológiát képvisel, amely átalakítja a vetési folyamatot, miközben jelentős előnyöket kínál a költségmegtakarítás, a talajélet támogatása és a víztározóképesség szempontjából.

Az MZURI PRO-TIL SELECT, melyet az Agroker Holding Zrt. forgalmaz, számos előnnyel rendelkezik. A SELECT sorozatú gépek kiválóan alkalmazhatók gabonafélék, repce és széles sorokban termesztett növények, például kukorica, napraforgó stb. vetésére. Az MZURI Pro-Til SELECT, hasonlóan a Pro-Tilhez, lehetővé teszi a keskeny talajsávokon való művelését, valamint a műtrágyázást és vetőmagok elvetését egyetlen menetben.

Mzuri_kep_5.jpg (101 KB)

Az MZURI Pro-Til SELECT lehetőséget kínál a gyors váltásra a keskeny és széles sorok között egyetlen gombnyomással. Ez a funkció lehetővé teszi minden második sor engedélyezését vagy letiltását, különféle növények vetéséhez, például kukorica, repce és napraforgó, mind keskeny (33,3; 36,4; 35 cm), mind széles (66,6; 72,8; 70 cm) sortávolsággal.

A széles sortávolság előnyei közé tartozik a napfény optimális hozzáférése a növényekhez, a szomszédos sorok közötti versengés csökkentése, több levegő juttatása a talajfelszínre, valamint a növényi szármaradványok felhalmozódásának megoldása a munkagép munkaelemei között. A SELECT funkcióval könnyen elérhető a szükséges sortávolság mindenféle növény vetéséhez, mint például gabonafélék, hüvelyes növények, fácéliák és hasonlók.

MZURI1.JPG (215 KB)

1. Egyetlen Menet, Több Funkció:

A Mzuri Pro Til egyedülállóan tervezett egymenetes vetőgép, amely egyetlen menetben végzi el a vetést, a föld előkészítését, a tömörítést és az alaptrágyázást. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem csökkenti a munkafolyamatok számát is, optimalizálva a mezőgazdasági termelés hatékonyságát.

2. Költségmegtakarítás:

A Mzuri Pro Til jelentős költségmegtakarítást eredményez az üzemanyagban, munkaidőben és alaptrágyában. Az egyetlen menetes folyamat csökkenti az üzemanyag-felhasználást és növeli a munkaterülettel való hatékony gazdálkodást. Emellett az alap­trá­gyázás integrálása a vetési folyamatba optimalizálja a tápanyag-felhasználást.

– Költségmegtakarítás és Magas Hozam a Mezőgazdaságban
Az MZURI Pro-Til nem csupán egy egyszerű mezőgazdasági eszköz: ez egy beruházás a hatékonyságba és a jövedelmezőségbe. Az innovatív tervezésű gép számos előnyt kínál, megspórolva az üzemanyagot, munkaerőt, műtrágyát, gépeket és karbantartási költségeket. Ezek eredményeként a gazdák számára lehetőséget teremt a költségek minimalizálására és a profit növelésére.

– MEGTAKARÍTÁSOK ÉS NYERESÉG
Az idő pénz, és az MZURI Pro-Til ezt maximálisan kihasználja. Mindössze 10-15 perc alatt 1 hektár talaj megművelése, trágyázása és vetése egyetlen menetben elvégezhető, anélkül, hogy az elővetemény betakarítása után bármit is tennünk kellene. Ez a gyors munkaidő nemcsak a mezőgazdasági munkák hatékonyságát növeli, hanem a költségek csökkentését is lehetővé teszi.

– AZ ÜZEMANYAG MINT ÉRTÉKES ESZKÖZ
Az MZURI Pro-Til kifinomult technológiája a keskeny talajsávok művelésére összpontosít, csökkentve ezzel az üzemanyag-fogyasztást. A talajsá-
vok alacsony ellenállása és a rövid munkaidő együttesen biztosítják, hogy az üzemanyag értékes eszközként kerüljön felhasználásra. Csak MZURI munkagépekkel garantálható, hogy 10-15 liter/ha-nál ne forduljon elő több üzemanyag-felhasználás.

– JÓ TERMÉST ÉS MAGAS HOZAMOT ADNAK
Az MZURI Pro-Til technológiai előnyei a termények növekedésében és minőségében is megmutatkoznak. Az egyenletes kelés, a jól táplált növények, a szélesebb sortávolság és a talaj megfelelő vízmegtartása mind-mind a MZURI Pro-Til előnyeit tükrözik. A talajon hagyott avar és a kis barázdák segítik a növények jobb télállóságát, hozzájárulva ezzel a magas terméshozamhoz és a kitűnő minőségű terményekhez.

Az MZURI Pro-Til nem csupán egy eszköz a mezőgazdaságban, hanem egy beruházás a jövőbe. Azáltal, hogy maximalizálja a költségmegtakarításokat és növeli a hozamot, lehetőséget teremt a gazdáknak arra, hogy fenntarthatóbb és jövedelmezőbb mezőgazdasági tevékenységet folytassanak.

MZURI2.JPG (317 KB)

3. Talajélet támogatása:

A Mzuri Pro Til sávos művelési technikája lehetővé teszi, hogy csak azokon a területeken művelje a talajt, ahol szükség van rá. Ez elősegíti a talajélet egészségét, mivel minimalizálja a talajmegmunkálás negatív hatásait. A talaj mikroorganizmusai jobban megmaradnak, hozzájárulva a talaj biodiverzitásához és termékenységéhez.

4. Víztározóképesség növelése:

A sávos művelés és a talajélet támogatása javítja a talaj víztározóképességét. A sávokban lévő növényi maradványok segítenek megakadályozni a vízveszteséget, miközben növelik a talajvíz visszatartó képességét. Ez különösen fontos szempont a klímaváltozás által okozott időjárási szélsőségek és a vízhiányok idején.

A Mzuri Pro Til egymenetes vetőgép a mezőgazdasági szektor számára egy modern és fenntartható megoldást kínál. A hatékonyabb termelés, a költségmegtakarítás és a talajélet támogatása révén segíti a gazdákat abban, hogy alkalmazkodjanak az iparág kihívásaihoz, miközben fenntarthatóbbá teszi a mezőgazdasági tevékenységeket.

DJI_0023.jpg (2.26 MB)

Mzuri-Logo-Grey.jpg (12 KB)

5
megyében van telephelyünk
Agroker Nyíregyháza
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
70
éves a szakmai tapasztalatunk
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: 7:30-13:00 (csak szezonálisan márc. 1-től júl 31-ig) Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen