WebshopCímke

Önhöz közel!

2022. 02. 18.

Regionális központjaink alkatrész aktualitásai

Az Agroker Holding mottója az „elérhető partner”, mely szlogennek az egyik ihlető alappillére, hogy társaságunk 7 elérhető központtal rendelkezik Magyarország szűkebben vett keleti régiójában. A felgyorsult gazdaság és a rendkívül ingatag időjárás magával hozta a partneri igények színvonalának emelkedését. A kedvező fizikai közelséget most a gazdálkodók előnyére fordítjuk, így együtt haladva, a növekvő alkatrész paletta és a szakmai kiszolgálás területén is erősödni tudunk régiós egységeinkben. Az alábbi aktualitásokkal indulunk a télbe, és ezekkel együtt várjuk a 2021 évet.
 
Motorolajok, kenőanyagok 
 
A mezőgazdasági gépek „érrendszerében” keringő megfelelő minőségű anyagok alkalmazása mindig a gondos gazda előnyére válik, és biztosítja gépei üzemszerű működését, hosszú élettartamát és legfőképp azok termelékenységét. Boltjainkban feltöltött árukészlettel, akciós ajánlatokkal az alábbiakat kínáljuk:
Massey Ferguson és MTZ szerviz anyagok
 
Ahhoz, hogy gépeinkből kihozzuk a maximumot, nem elég a megfelelő kenőanyag, fontos az időben történő karbantartás és ezzel együtt az előírt anyagok cseréje is. Massey Ferguson gépekhez raktárról kínáljuk a szervizperiódusokhoz kötött szűrőket, szíjakat, spannolókat és az esetleges hiányokat is 24 órás szállítás mellett garantáljuk a márka osztrák gigaraktárából. Az MTZ traktorok szűrői is regionális megtalálhatók egységeink pocain.
 
Amiért mindig érdemes betérni hozzánk:
 
Alkatrészfronton a minőség mellett az ár gyakran érzékeny téma, ezért a boltokban összeállítottunk ennek megfelelően néhány kiemelt termékcsaládodt, hogy célzottan kihangsúlyozzuk azok előnyös tulajdonságait.
 
Helyi körülményekhez, helyi áru-összeállítás 
 
Partnereink felé értékesített gépeink mennyisége és típusösszetétele lokálisan eltérő, ezért a 2022-es évünk egyik fő fókusza, hogy a megfelelő kopóelemek az érintett boltunkban elérhetőek legyenek és a vevőink minél kevesebb várakozással kapják meg anyagigényüket.
Időszakos előrendelési kedvezmények mellett várjuk vevőinket nyíregyházi központunkban Gaspardo, Tume, Boguslav, Fliegl, Güttler, Komáromi, Kaposgép, Dante, Amazone márkájú szántóföldi és Agrofer, BMV, Krauss, Checchi & Magli, Agrinova kertészeti gépeik esetén. 
 
KRAMP – ahol az idő az úr
 
Az elmúlt évtizedek rohamosan megemelték régiónk gépállományát is. Tényként láttuk, hogy a több géphez még több féle és fajta alkatrészre van szüksége vásárlóinknak. A világmárkák sokaságához új megoldásra lett szükség. Szezonban a legféltettebb kincs a gyorsaság lett, így a KRAMP gyors-alkatrészellátó rendszerét kibővítettük az Agroker Holding teljes bolthálózatára. A rendszer előnye, hogy a partnerek odahaza is tudnak keresgélni a végtelen méretű adatbázisban, és kollégáink tempóját is tovább gyorsíthatják az egynapos szállításhoz. A szállítási szolgáltatás díja elenyészően alacsony, így rögtön kifizetődik a gyors lépés. 
 
Dojcsák János
műszaki üzletágvezető
 
Agroker Holding Zrt. Alkatrész üzletág
H-4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Tel: 06 42 598 479, 06 70 453 7778 (alkatrész raktár)
5
megyében van telephelyünk
Agroker Nyíregyháza
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
70
éves a szakmai tapasztalatunk
A nyíregyházi székhelyű Agroker Holding Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghatározó szereplője a mezőgazdaságot kiszolgáló kereskedelemnek.
A 70 éves múlttal rendelkező nyíregyházi székhelyű társaság egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére 5 megyében biztosítja több ezer ügyfelének széles termék- és szolgáltatási kínálatát. A társaság számos regionális telephellyel rendelkezik.
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: 7:30-13:00 (csak szezonálisan márc. 1-től júl 31-ig) Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen