WebshopCímke

Terménykereskedelmi üzletág

A terménykereskedelmi üzletág kiemelt feladata az Agroker Holding Zrt. által finanszírozott területek termésének felvásárlása, valamint a közvetlen árufelvásárlás a partneri körből. Partnereinkkel üzleti kapcsolatainkat a kölcsönös bizalom és korrekt együttműködésre alapozzuk. Célunk a hosszú távú együttműködés. A terménykereskedelmi üzletág egész évben folyamatosan vásárolja a következő terményeket: búza, kukorica, árpa, napraforgó, repce, egyéb gabonafélék (tritikálé, rozs, zab, cirok stb.).
 
oszi-buza-shutterstock_674455723.jpg (84 KB)
 
A felvásárolt termények tárolását jelentős részben mátészalkai és fehérgyarmati telephelyünkön végezzük, de partnereink bértárolási szolgáltatásait is igénybe veszünk.

Működési területünkön több helyen terményfelvásárlási pontokat üzemeltetünk.
 
Mátészalkai telepünkön 2 darab egyenként 20 tonna/óra (összesen 40 tonna/óra) szárító kapacitású szárítókkal, közel 35 000 tonnás tárolókapacitással, hitelesített 60 tonnás közúti hídmérleggel rendelkezünk. Laboratóriumunk nem akkreditált, de akkreditált laboratórium által ellenőrzött, kalibrált műszerekkel ellátott. Fehérgyarmati telepünkön 1 darab 15 to./óra szárító kapacitású szárítóval, közel 12 000 tonnás tárolókapacitással, hitelesített 60 tonnás közúti hídmérleggel rendelkezünk. Telepeinken lehetőség van bérszárításra, bértárolásra, laboratóriumi szolgáltatásokra.
 
A felvásárolt terményeket biztos piacokra hazai és a külföldi feldolgozó iparnak értékesítjük.
 
A takarmányipar számára nélkülözhetetlen GMP tanúsítvánnyal, a biomassza alapanyagok értékesítéséhez szükséges bioüzemanyag (ISCC, BÜHG) tanúsítvánnyal rendelkezünk.
 
Telephelyeink:
 
telephely_logo.jpg (18 KB)
 
4700, Mátészalka, Almáskert út 1-3 sz.
Tel.: +36 70 3310 495
 
4400, Fehérgyarmat Szatmári út 41 sz.
Tel.: +36 70 3310 431
 
4765, Csenger Új Élet utca
Tel.: +36 30 5816 934
 
Aktuális felvásárlási árakról, szolgáltatásainkról, bővebb információkért keresse kollégáinkat:
 
telefon_logo.jpg (18 KB)
 
Borbély László
üzletágvezető
Tel.: +36 70 3310 404
Email: borbely.laszlo@agrokerholding.hu
Partner_slide_2.jpg (160 KB)

Előző

hírek a témában

Következő
HírCíme
szójabab
A szójabab termesztés lehetőségei, 2023. évi terméseredmények
Az elmúlt évben a megszokott növénykultúrák termesztésének jövedelmezősége csökkent. Partnereink folyamatosan keresik az alternatív növényeket. Mi az, ami a mi adottságainkhoz leginkább beilleszthető? Egy jó alternatíva lehet a szójabab. Társaságunk évek óta felvásárol szójababot, hazai és külföldi feldolgozók felé értékesítünk. Értékesítési piacaink stabilak, kiszámíthatóak.
2024. január 17
Tovább a hírre
HírCíme
Kwizda Garden
Új biológiai növényvédő szerek a Kwizda Garden palettáján
A gondosan dédelgetett növényeinket számos környezeti veszély fenyegeti. A talajainkban felszaporodott kórokozók egyre nagyobb gondot jelentenek a növénytermesztésben, mert az állományok gyors leromlásához, akár a teljes pusztulásukhoz is vezethetnek. A Kwizda Garden által forgalmazott, a talajban egészséges mikrobiológiai környezetet biztosító hasznos gombapreparátumokat alkalmazva szerencsére már biológiai úton is hatékonyan megfékezhetjük a károsítók rohamos terjedését!
2023. október 05
Tovább a hírre
HírCíme
Felvásárlás
Megkezdődött a 2023. évi felvásárlási szezon
A térség egyik vezető gabona- és olajosmag-felvásárlójaként több évtizede stabil, megbízható partnerként számíthatnak a termelők az Agroker Holding Zrt.-re. Tevékenységeink kiterjednek a gabonafélék és olajos magvak beszerzésére, tárolására, kereskedelmére, beleértve a búzát, kukoricát, olajos magvakat, tritikálét, rozsot, árpát, cirkot.
2023. szeptember 22
Tovább a hírre
HírCíme
gabonatermelés
Világ kukorica-, búzatermés előrejelzés, az El Niño lehetséges hatása
Május végén az USDA előrejelzése szerint a globális kukoricatermés ebben az évben növekedni fog, ami elsősorban a magas brazil terméskilátásokra vezethető vissza, illetve az Egyesült Államok magasabb termés-kibocsátásával magyarázható.
2023. június 15
Tovább a hírre
HírCíme
ukrajna
Ukrajna gabonatermelése – Mit hoz a 2023-as év?
Az elmúlt évben Ukrajna az orosz invázió miatt nagy gazdasági károkat szenvedett el. Ukrajna szempontjából a legfontosabb gazdasági esemény a gabonatermelés visszaesése. Okunk van feltételezni, hogy 2023 újabb pusztításokat, áldozatokat és veszteségeket hoz majd, s hogy a globális piac újabb megrázkódtatásokra készülhet, még a 2022-ben tapasztaltaknál is rosszabbra.
2023. március 28
Tovább a hírre
HírCíme
napraforgó
2022. év végi Napraforgómag piaci helyzet
A 2022-es szélsőséges időjárás ellenére a szántóföldi kultúrák közül a napraforgó-termesztés az egyik legstabilabb volt. Ez igaz a terméshozamokra és az árakra is.
2023. január 31
Tovább a hírre
Agroker Központ
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig 7.30-16.00
Szombat: zárva Vasárnap: Zárva
Agroker országszerteAgroker országszerteAgroker
Regionális Központ Mezőtúr
5400 Mezőtúr, Miklósi u. 9.
Agroker
Regionális Központ Mezőzombor
37-es főút, 37-es km szelvény
Agroker
Regionális Központ Kisvárda
4600 Kisvárda, Török u. 11.
Agroker
Regionális Központ Fehérgyarmat
4900 Fehérgyarmat Szatmári utca 1.
Agroker
Regionális Központ Mátészalka
4700 Mátészalka, Jármi u. 57.
Agroker
Regionális Központ Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 81.
Agroker
Nyíregyháza
Agroker
Debrecen